Neglelakk

Neglelakken vi har ventet på

Endelig blir en av stjernenes neglelakkfavoritter tilgjengelig i Norge.

GULL OG GLITTER: Neglelakk i fargen Boom Boom Pow, veil. pris kr 169. Foto: Produsenten
GULL OG GLITTER: Neglelakk i fargen Boom Boom Pow, veil. pris kr 169. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Deborah Lippmann er en av verdens mest anerkjente manikyrister, og hennes eget neglelakkmerke er ettertraktet verden over.

Supermanikyristen

Ikke bare har hun fikset negler til forsider til store motemagasiner som Vogue, InStyle, W, Vanity Fair og Vogue Italia. Hennes talent er også ettertraktet hos mange av de største motehusene - Versace, Valentino, Balenciaga, Donna Karan og Zac Posen.

Og stjernene elsker henne - og hennes egen produktlinje.

Spesieldesignet for stjernene

Det hele startet i 1998, da Deborah Lippmann blandet sammen en egen farge for en av kundene sine. Kunden het Mariah Carey, og hun trengte en neglelakkfarge som matchet Academy Awards-kjolen sin perfekt. Slik ble Deborah Lippmann Collection født.

Motemagasinene omtaler stadig produktene, og filmstjernene elsker dem.

Kate Winslet, Reese Witherspoon, Renee Zellweger og Penelope Cruz har alle mottatt sine Oscar-statuetter med Deborah Lippmann-manikyr.

Lekkert og pleiende

I tillegg til kvalitetslakker i 45 forskjellige farger, består kolleksjonen av spesialbehandlinger for negler, hender og føtter.

Lippmann elsker musikk og har kalt opp lakkene etter sangtitler. Fargene spenner fra naturlige og duse til de mer fargerike med glitter- og skimmereffekter.

Det er ikke bare Mariah Carey som har fått egne farger av Deborah Lippmann. Fargen Sarah Smile ble skreddersydd for Sarah Jessica Parker, Bad Romance for Lady Gaga og Just Walk Away Renée for Renée Zellwegger.

LES OGSÅ: KK.no testet shellac

Alle lakkene skal tørke raskt, sitte godt og lenge og ha sterk pigmentering.

Den litt tykkere konsistensen og kraftigere kosten gjør at det blir enklere å påføre neglelakken perfekt.

Produktene er dessuten frie for formaldehyd, toluene og Dibutyl Phthalate - ingredienser stadig flere prøver å unngå. Ingrediensene inkluderer pleiende stoffer som biotin, grønn te og en afrikansk type kvae som sammen skal styrke, gi fuktighet og stimulere neglevest, forklarer Kate Hermansen i en pressemelding.

Se bilder av noen av Deborah Lippmann-lakkene her:
Deborah Lippmann Collection lanseres i Norge denne uka, og vil være tilgjengelig i utvalgte mote- og interiørbutikker over hele landet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer