Hender

Neglenes beste venner

Velstelte hender løfter helhetsinntrykket. Her er KKs favoritter innen neglepleie.

Neglenes beste venner
Publisert
Sist oppdatert
Her er oppskiften på en kjapp manikyr:
1. Fjern gammel lakk nøye
2. Bløt opp neglebåndene i litt lunkent vann tilsatt litt olje
3. Dytt neglebåndene ned med en orangepinne
4. Smør deg inn med håndkrem
5. Fil neglene - husk at de skal files inn mot midten, ikke frem og tilbake
6. Tørk av overflødig olje eller krem
7. Legg eventuelt lakk og la det tørke
For naturlige og blanke negler, prøv en poleringsfil. Den gjør neglene blanke og jevne. Legg så en transparent, rosa lakk, eventuelt en hvit ytterst. Avslutt med en overlakk. Sett med lakk for fransk manikyr får du kjøpt i de fleste parfymerier.

LES MER:
 • KK tester manikyr: Slik får du nydelige negler
 • Art Deco neglelakk med bred pensel (kr 85). HVORFOR: Knallrøde negler er viktig i høst, og den brede penselen gjør den lettere å legge jevnt.
  Art Deco neglelakk med bred pensel (kr 85). HVORFOR: Knallrøde negler er viktig i høst, og den brede penselen gjør den lettere å legge jevnt. Vis mer
  Clarins håndkrem, Hand and Nail Treatment Cream (kr 170/100 ml). HVORFOR: Det er rett og slett den beste håndkremen du kan få tak i.
  Clarins håndkrem, Hand and Nail Treatment Cream (kr 170/100 ml). HVORFOR: Det er rett og slett den beste håndkremen du kan få tak i. Vis mer
  OPI Nail Envy Nail Strengthener (kr 160). HVORFOR: Sliter du med tynne negler som har lett for å flise seg eller brekke, bør du prøve denne.
  OPI Nail Envy Nail Strengthener (kr 160). HVORFOR: Sliter du med tynne negler som har lett for å flise seg eller brekke, bør du prøve denne. Vis mer
  Dior Ridge Filler for Nails (kr 175). HVORFOR: Rød lakk krever at du har negler som tåler å bli stirret på . Denne fyller ujevnheter og hakk og gjør overflaten perfekt glatt.
  Dior Ridge Filler for Nails (kr 175). HVORFOR: Rød lakk krever at du har negler som tåler å bli stirret på . Denne fyller ujevnheter og hakk og gjør overflaten perfekt glatt. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer