Negler

Neglfolie er mye raskere enn neglelakk

Dessuten slipper du riper i lakken hvis den ikke tørker.

GENIALT MED NEGLFOLIE: Neglfolie er veldig enkelt å legge, og veldig "hot"! Foto: Astrid Waller
GENIALT MED NEGLFOLIE: Neglfolie er veldig enkelt å legge, og veldig "hot"! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lekker, nystrøket kjole, skoene er finpusset og leggene er barbert. Du har til og med dristet deg på trendy korallfarget leppestift, og er kjempefornøyd.Men det er en ting du har glemt! Neglene! Og det er ikke et pent syn etter timer med planting av vårens blomster i krukker og bedd. Helt klart hadde de trengt et lag med neglelakk, neglene ødelegger faktisk resten av den fine helheten. Men det er selvfølgelig ikke så enkelt. Det er nemlig bare noen minutter igjen til du skal gå, og den halvtørkede lakken vil garantert se helt ødelagt ut før du har kommet ut døra! Kjenner du deg igjen? LES OGSÅ: Bør du droppe sjampoen?

Folie = perfekte negler på 1-2-3

Men det er faktisk håp, du må bare sørge for at du har en pakke med neglfolie liggende. Og det er slett ikke bare knalle farger og psykedeliske mønstre som passer for de unge - det finnes masse lekkert for jenter i alle aldre. Vi har testet ut neglelakkmerket Essies folier, og var klar til å gå ut av døren på under 10 minutter.Slik gjør du det:Fjern fett fra neglen med neglelakkfjerner.Finn en folie som passer til din negl - finnes mange størrelser i hver pakke - og klem den godt på neglen.Bøy folien godt over kanten av neglen.LES OGSÅ: Ikke sov med vått hårDu skal ikke klippe av folien, den skal files av med filen som følger med i pakken.Legg et lag med topplakk hvis du vil at lakken skal holde ekstra lenge. men det er strengt tatt ikke nødvendig hvis du har veldig dårlig tid. Lakk gjerne neglene med topplakk med jevne mellomrom for at lakken skal holde lenge.Nå trenger du ikke tenke på om neglene er fine eller ikke de neste to ukene!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer