Make Up Store

Nei, dette er ikke en pille

Noe skjer når du putter den i vann...

ANSIKTSMASKER I PILLEFORM: Det ser ikke ut som noe du skal ha på ansiktet, men disse pillene er faktisk eksfolierende ansiktsmasker fra Make Up Store (kr.85). Foto: Per Ervland
ANSIKTSMASKER I PILLEFORM: Det ser ikke ut som noe du skal ha på ansiktet, men disse pillene er faktisk eksfolierende ansiktsmasker fra Make Up Store (kr.85). Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Det ser ut som et glass med tabletter. Men innholdet er faktisk til utvortes bruk. Nærmere bestemt i ansiktet.

- Vi har hatt dem inne en stund, men vi selger ikke mye av dem, sier Annika Heen Larsen, makeupartist i Make Up Stores flaggskipbutikk i Bogstadveien i Oslo.

- Det skyldes nok først og fremst at kundene ikke vet hva det er. Og det er kanskje ikke så rart, ler hun.

SE OGSÅ: Livløs hud? Les dette

MASKE: Ja, den runde tabletten blir bokstavlig talt til en maske etter en tur i vannet. Foto: Per Ervland
MASKE: Ja, den runde tabletten blir bokstavlig talt til en maske etter en tur i vannet. Foto: Per Ervland Vis mer

Skal legges i vann

Ja, for hva i all verden er det? KK.no la merke til den lille pilleglasslignende dingsen på et pressearrangement i regi av den svenske kosmetikkjeden. Og vi måtte selvfølgelig spørre.

Ikke bare fikk vi svar, men også en demonstrasjon.

SE VIDEO av hva som skjer med «pillen» her:


[obj:media:9926]- Du skal legge de små pillene i en bolle med ansiktsvann, også vil den bli til en maske som skal rense og eksfoliere huden – altså fjerne døde hudceller. Det er peeling på en litt annerledes måte, forklarer Heen Larsen.

- Bare klapp masken på huden, og den vil etter hvert stivne. La den være på i omtrent ti minutter, og huden vil kjennes frisk og myk etterpå.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Bør ikke gjøres for ofte

Peeling er bra for huden fordi det fjerner døde hudceller som kan føre til gusten hud og tilstoppede porer og urenheter.

Å fjerne disse er altså en bra ting, men det er viktig ikke å overdrive, det kan tvert imot gjøre huden irritert.

- Nei, som med andre peelingprodukter bør den ikke brukes for ofte. Ikke bruk masken oftere enn en gang i uken, råder Heen Larsen.

MAKEUPARTIST: Annika Heen Larsen. Foto: Per Ervland
MAKEUPARTIST: Annika Heen Larsen. Foto: Per Ervland Vis mer
BRUKSANVISNING: Putt en pastill i en bolle fylt med ansiktsvann og la den ligge der i 30 sekunder. Løft masken opp og plasser den over ansiktet. Velg en ansiktstoner som passer din hudtype for ønsket effekt. Foto: Per Ervland
BRUKSANVISNING: Putt en pastill i en bolle fylt med ansiktsvann og la den ligge der i 30 sekunder. Løft masken opp og plasser den over ansiktet. Velg en ansiktstoner som passer din hudtype for ønsket effekt. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer