Sex

Nesten ingen har prøvd

Kun 5 prosent gjør det i denne stillingen.

Nesten ingen har prøvd
Publisert
Sist oppdatert
Dersom dere har vært sammen en stund er det likevel mulig at det er én ting dere ikke har prøvd, nemlig sittende sex.
 • Sexstillingene du vil elske
 • Dette blir neppe kjedelig
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Sittende sex er nemlig noe par gjerne gjør når de føler at de er blitt viderekommende i senga, ifølge studier utført av Vulva Velvet.com. Kun 1, 2 prosent hevder at sittende sex er en favoritt på soverommet og kun 5 prosent har det regelmessig, men når det er sagt så har sittende sex en rekke fordeler, ifølge nettstedet sextechniques-and-tips.com. Dere kan for eksempel ha det på en stol - i all spontanitet, noe som gir langt mer støtte enn når dere har sex i sengen. Kvinnen har også mer kontroll i denne stillingen og kan kontrollere dybde og fart. Dette er også en type sex som både kan være øm og romantisk med mange muligheter for kyssing og berøring underveis – eller på den andre siden, spennende, rask og uten kontroll. I prinsippet er det bare å prøve dere frem, men her er noen tips:

  1. Original go’stol

  Tenk sex i godstolen hvor han sitter i den og hun setter seg på fanget hans med ryggen til ham. I stedet så kan dere prøve denne varianten: han ligger i i sengen med spredte ben og «er» stolen hun setter seg på i stedet. Dette blir en form for sittende «doggy style».

  2. Ride ride ranke

  Her sitter partene ansikt til ansikt. Han sitter på sengekanten med bena i gulvet, hun setter seg på fanget hans med ett ben strukket ut på hver side av ham, som om hun sitter på en hest.

  3. Hiawatha

  Her sitter hun med ryggen til ham. Han sitter også her på sengekanten med bena i gulvet, hun setter seg opp på ham i en slags indianerstilling med ryggen vendt mot ham. Tenk at du sitter på knærne i sengen bare at du sprer dem såpass langt fra hverandre at han får plass til å lirke seg inn i deg bakfra.

  4. Gyngestolen

  Gyngestolen, lenestolen..kjært barn har mange navn. Her sitter partene med ansiktet mot hverandre, hun sitter oppå ham med bena på hver side av skuldrene hans. Så er det bare å gynge frem og tilbake.

  5. Lotusblomsten

  Begge parter sitter på knærne i sengen i lotusstilling, hvor hun knebler ham med sine. Denne stillingen gjør det mulig å holde det gående lenge bare ved at hun gjør små bevegelser med underlivet sitt. Slik kan hun holde ham erigert så lenge hun måtte ønske det og stillingen blir nesten meditativ, skriver Sextechniques-and-tips.com.

  6. Lotusblomsten med en tvist

  Som ovenfor, bare at hun hviler føttene i underlaget mens han sitter på knærne med samlede ben. Se den her. Obs! Selvsagt kan det diskuteres om en stilling hvor mannen ligger og kvinnen sitter hører inn under kategorien sittende sex, men dette blir likevel varianter over samme lest, ifølge Sextechniques-and-tips.com.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer