Hud

Nødhjelp til gusten hud

Joda, det finnes flere quickfiksere som gir glød på en liten halvtime!

Skrubb og maske, og du er klar til fest! Foto: All Over PressAll Over Press
Skrubb og maske, og du er klar til fest! Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Julebordet er rett rundt hjørnet! Kjolen er kjøpt, skoene fra i fjor virker like fine - og du vet hvilken neglelakk som passer til antrekket. Selv om du kanskje burde vært hos frisøren, så er det ingen som ser det når du setter det opp.

Men huden din, da! Den er litt preget av stresset i høst, og ser mildt sagt gusten ut. Tørr, blek, livløs og dratt. Selv concealeren kan ikke skjule det! Dessuten ser ikke festsminken så pen ut på tørr og grov hud.

Finnes det et tryllemiddel som får huden til å gløde - nå? Ja, faktisk, det finnes flere!

Gjør som Hollywoodstjernene

Hollywoodstjernene skinner alltid på den røde løperen. Og det er ikke bare gode makeupartister som sørger for det. Kjendiser som Kate Winslet og Evan Rachel Wood kan ikke gå på den røde løperen uten en omgang med Hydra Facial.

LES OGSÅ: Lyst til å lære deg denne knuten?

KK har testet behandlingen på MBC Lasersenter i Oslo. Maskinen både peeler og renser huden i dybden - og tilfører fukt og antioksidanter. Og det er helt sant, huden så faktisk helt strøken ut etter en halvtime med behandling. Vi følte det var verdt hver minste krone! Maskinen tilføres forskjellige salisyl- og glykolsyrer og serumer som tilpasses hver enkelt hudtype. Derfor passer også behandlingen til alle, selv de med sensitiv hud og kviser. Serumene påføres huden med vakum, som også hjelper på blodsirkulasjonen.

Behandlingen kan gjøres på morgenen samme dag som du skal på fest, men gløden har du i flere dager etter. Det gjør ikke vondt, og effekten får du umiddelbart!
Pris: kr 1500

Skrubb og maske, og du er klar til fest! Foto: All Over PressAll Over Press
Skrubb og maske, og du er klar til fest! Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer

Andre behandlinger


Alle disse behandlingene kan du gjøre på morgenen eller dagen i forveien før festen.
- Intraceuticals er en oksygenbehandling, og det er dette Madonna bruker før alle sine opptredener. Hyaluronsyre sluses inn i huden med oksygen. Smertefritt, og huden ser frisk og fuktet ut!
- Microneedling er ikke for pyser! En rulle med små nåler lager "hull" i huden. Setter i gang blodsirkulasjon og virker oppstramende.
- Kjemisk peeling med lav prosent av A-vitaminsyre, melkesyre eller fruktsyrer som fjerner død hud. "Lunsjpeeling" hvor du kan gå rett på jobb etterpå.

Dette kan du gjøre hjemme

Du må ikke dra til hudpleier for å se litt freshere ut. Det er helt utrolig hva en peeling og en maske kan gjøre på 15 minutter. Skrubb huden med en ansiktsskrubb, gjerne en enzympeeling uten korn.

Så skal du legge på en maske som gir masse fukt, setter igang blodsirkulasjonen og gir glød. De fleste trenger kun 10 minutter, men noen trenger litt mer. Sjekk forpakningen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer