Sex

Nordmenn på sex-toppen

Slår både dansker og svensker.

HAR MEST FERIE-SEX: Hele 68 prosent av nordmenn har mer sex på ferie enn hjemme. Foto: Montasje: Science Photo Library og Colourbox.com
HAR MEST FERIE-SEX: Hele 68 prosent av nordmenn har mer sex på ferie enn hjemme. Foto: Montasje: Science Photo Library og Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Har du mer sex når du er på ferie?Nordmenn har mest sex på ferie.

Det viser en skandinavisk undersøkelse charterkonsernet TUI Nordic har gjennomført hvor 5000 personer deltok, melder Politiken.dk.

1 av 3 har hatt slik sex

Ja, mye mer
 
130 (35%)
Nei
 
90 (24%)
Ja
 
89 (24%)
Usikker
 
40 (11%)
 
19 (5%)

Mest sex og alkohol

Hele 68 prosent av nordmenn svarer at de dyrker sex «mye mer» eller «mer» på ferie enn hjemme.

Kun 40 prosent av fanskene og 48 prosent av svenskene gjorde det samme.

Nordmenn for trøtte for sex

Men ikke nok med det. Resultatene avslører også at nordmenn drikker mest alkohol på ferie, tett etterfulgt av danskene. Svenskene er de mest edruelige.

Nordmenn på vibratortoppen

...samt sol og jobb

Ola og Kari Nordmann er dessuten de som er mest glad i å sole seg. Så mange som 87 prosent oppgir at de ligger så lenge i sola som mulig.

Og når vi ikke ligger og steiker oss, arbeider vi. En firedel sier at de jobber under ferien. Dette gjelder kun for 14 prosent av de danske charterturistene.

Så «kjedelige» er norske menn

Avskyr russere

Det er imidlertid én ting de fleste skandinaver er enige om, og det er å hate russere. Dem vil vi flest unngå å dele hotell med, skriver Politiken.dk.

Til gjengjeld er vi veldig glad i å dele hotell med andre skandinavere.

Nordmenn er nest penest

Vi liker også å reise til de samme landene. Skandinaviske charterturister har de samme topp 5 reisemålene, det er bare rekkefølgen som varierer: Kreta, Mallorca, Kypros, Tyrkia og Rhodos.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer