Guide

Nydelige negler

Få sommerfine negler. KK.no tester manikyr.

Nydelige negler
Publisert
Sist oppdatert
Unn deg litt luksus. Få silkemyke hender med manikyr og neglelakk. kk.no tester fransk-manikyr, spa-manikyr og påstøpning av hvite negler med dekor.

Test av spa-manikyr og fransk manikyr:

Pris og tid: Totalpakke er 550 kroner og det tar halvannen time. Bare fransk manikyr: 150 kr (tar en drøy halvtime) Spa-manikyr alene koster 450 kroner (tar cirka en time.

FRANSK MANIKYR:
Først tar neglepleieren en standardmanikyr på negler og neglebånd, med filing, polering, massering og klipping av neglebånd. Det legges på underlakk og så får du hvit lakk på tuppen av alle neglene, omtrent i det området som er lysest i utgangspunktet. Det hvite feltet er like bredt på alle neglene og perfekt for å korrigere negler av ulik lengde slik at det ser ut som om alle er like lange. Neglebehandleren bruker en pensel for å korrigere, slik at den hvite lakkbuen blir naturlig. Det legges to strøk av den hvite lakken. Deretter får du en heldekkende lakk med et svakt rosaskjær.

OBS! Skal du prøve å legge fransk manikyr selv, er det viktig å huske at det ikke må være gulskjær i lakken du legger over hvitfargen på fingertuppene. Gulskjær gjør at neglene fort ser møkkete ut.
Det lønner seg å ta fransk manikyr dagen før du skal noe spesielt, fordi det holder seg perfekt bare et par dager hvis du ikke er veldig forsiktig.

Testerens dom av fransk manikyr:
Det ser kjempelekkert og rent og pent ut. Perfekt til sommerens naked-stil, hvor både klær og makeup skal gå i naturlige toner. Du føler deg velstelt, samtidig som du ikke ser for jålete ut. Neglene ser også lenger ut. Absolutt verd pengene og komplimentene haglet, noe som absolutt bidrar til godt humør.

SPA-MANIKYR:
Dette er en mer omfattende manikyr enn den tradisjonelle og tar cirka en time. Hele hånden pleies, ikke bare neglene. Det deiligste av alt er peeling saltkorn fra Dødehavet. Saltet inneholder bløtgjørende oljer og skrubber over hele hånden helt til håndleddet. Tar du spa-manikyr som inkluderer fransk manikyr gjøres det på dette punktet, og avsluttes med en massasje. Hvis du ikke skal ha fransk manikyr, får du en deilig og avslappende av hele hånden og fingrene. Du smøres først inn med vanlig fuktighetskrem, så en ekstra fet massasjekrem. Fingrene blir myke og neglene velstelte og pene.

Testerens dom av spa-manikyr:
Fantastisk deilig å få fingermassasje. Nesten vanskelig å kåre hva som er mest behagelig av det og peelingen med Dødehavssalt, fordi begge deler gir så fantastisk velvære. Spa-manikyr er perfekt å unne seg etter en stressende dag på jobben. Massasjen og peelingen gjør hendene silkemyke og du går ut igjen med en god følelse av velbehag.

Test av påstøpning av hvite tupper med dekor:
Prosessen er den samme som fransk- og spa-manikyr, men testeren fikk også påstøpning av negler med dekor.
Påstøping av hvite tupper med dekor (flaggstriper og blomster med diamanter) på fire fingre. Dette er 17-mai pyntede negler! Flaggstripene ble lagt inni neglestøpen, blomstene utenpå.
Pris og tid: Ca. 1300 kroner og det tar tre timer.

Testerens dom påstøpning av hvite tupper med dekor:
Neglene ble veldig pene, ser ut som naturlige negler med fransk manikyr. Tykkere enn man er vant til hvis man vanligvis sparer sine naturlige negler. Bra løsning for dem som ikke klarer å spare til lange negler selv. Ifølge negledesigneren er det vanligst å ønske seg naturlig utseende negler, men mange vil ha dekor ved spesielle anledninger.
Kan fjernes hos negldesigner eller fylles på etter hvert som neglene vokser ut.

Tusen takk til teststedet, Tone Lise Akademiet i Oslo.

Hendene før manikyr.
Hendene før manikyr. Vis mer
Se så fine! Hendene etter spa-manikyr og fransk manikyr.
Se så fine! Hendene etter spa-manikyr og fransk manikyr. Vis mer
Peeling med salter fra Dødehavet er noe av det aller beste med spa-manikyr.
Peeling med salter fra Dødehavet er noe av det aller beste med spa-manikyr. Vis mer
Man kan selv velge dekor blant en mengde mønstere og farger.
Man kan selv velge dekor blant en mengde mønstere og farger. Vis mer
Det er mye pirkearbeid, men resultatet blir bra.
Det er mye pirkearbeid, men resultatet blir bra. Vis mer
Negldesigner Rebecca Forebergskog hos Tone-Liseakademiet er ekspert på å støpe negler.
Negldesigner Rebecca Forebergskog hos Tone-Liseakademiet er ekspert på å støpe negler. Vis mer
På med neglelakk etter at de hvite tuppene er limt på.
På med neglelakk etter at de hvite tuppene er limt på. Vis mer
Lakkering i nasjonalfargene. Perfekte negler til 17 mai!
Lakkering i nasjonalfargene. Perfekte negler til 17 mai! Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer