1. Dropp brødkurven
Det er nok å putte i munnen etter at forretten har kommet på bordet. De minuttene du venter på maten, trenger du ikke bruke på å fylle magen med mettende og kaloririkt brød. Ikke kast bort kaloriene på noe så uspennende.2. Start forsiktig.
Spis sakte og ikke føl at du må spise opp hele forretten. Eller den andre, hvis du har flere forretter. Unngår du å spise deg halvmett før du er halvveis i måltidet, kan du nyte de neste tallerknene mer.LES OGSÅ: Her er øyeblikkene du går opp i vekt
3. Fyll opp med næringsstoffer
Spis først og mer av de tingene som har gode næringsstoffer og vitaminer. De tingene som ikke er like sunne kan du forsøke å spise litt mindre av.Annonsørinnhold
LYKO
Du påfører vel ikke parfyme her?(Det har dessverre vi gjort!)
i samarbeid med LYKO4. Vær selektiv
Etter å ha smakt et par biter av en ny rett, og ikke føler at dette virkelig var verdt det - så ikke spis mer. Legg ned gaffelen og vent på den neste retten. Ingen vits i å kaste bort kalorier på noe som ikke er fantastisk, spesielt når måltidet inneholder så mange flere muligheter.LES OGSÅ: Slik unngår du å stappe innpå