Middag

Omelett med fullkornmakaroni

En god og mettende omelett som er fin både som middag og lunsj. Denne retten er en fin måte å bli kvitt potetrester fra dagen i forveien. Tilberedningstid: 15 min.

(Illustrasjonsfoto)
(Illustrasjonsfoto) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert




4 porsjoner

1 ss olje
4 kokte poteter (i terninger)
250 g kokt fullkorn makaroni
6 egg
4 ss melk
200 g kokt skinke (i terninger)
1/2 dl revet ost (lettost)
1 rødløk (finhakket)
2 tomater (i skiver)
evt. litt hvitløkskrydder
salt og pepper

Kok makaroni som anvist på pakken. Stek løken i pannen med olivenolje til de mykner. Smak til med salt, pepper og evt. litt hvitløkskrydder. Bland makaronien og løken. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell blandingen over. Legg tomater i skiver på toppen av omeletten, og strø ost over. La omeletten stivne på lav varme, til den så vidt er litt fuktig øverst. Server med brød og salat.

  • Tilbake til ukeplanen



  • (Illustrasjonsfoto)
    (Illustrasjonsfoto) Vis mer
    Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer