En god og mettende omelett som er fin både som middag og lunsj. Denne retten er en fin måte å bli kvitt potetrester fra dagen i forveien. Tilberedningstid: 15 min.
(Illustrasjonsfoto)
Vis mer
Getty Images
Publisert Sist oppdatert
4 porsjoner
1 ss olje 4 kokte poteter (i terninger) 250 g kokt fullkorn makaroni 6 egg 4 ss melk 200 g kokt skinke (i terninger) 1/2 dl revet ost (lettost) 1 rødløk (finhakket) 2 tomater (i skiver) evt. litt hvitløkskrydder salt og pepper
Kok makaroni som anvist på pakken. Stek løken i pannen med olivenolje til de mykner. Smak til med salt, pepper og evt. litt hvitløkskrydder. Bland makaronien og løken. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell blandingen over. Legg tomater i skiver på toppen av omeletten, og strø ost over. La omeletten stivne på lav varme, til den så vidt er litt fuktig øverst. Server med brød og salat.