Dior

Ønskeliste til baderomshylla

Oj, her blir det vanskelig å holde fingrene unna.

Ønskeliste til baderomshylla
Publisert
Sist oppdatert
Vårens vakreste trender er snart over oss. Samtidig som dagene blir lengre og litt varmere, er det som om den tunge parfymen fra i høst begynner å dufte litt feil. Det er på tide å finne en ny! Leppestiften fra i høst er nesten oppbrukt, og det frister å kunne smile til vårsola med friske lepper.

Men først: Rens, rens, rens

Våren krever også noen fornyelser. Den triste vinterhuden skal bort. Og dette skal bli våren hvor vi tar vare på huden med en god solkrem, enten det er skitur eller utecafé som står på agendaen. En av de smarteste investeringene du gjør i huden, i tillegg til fornuftig bruk av solfaktor, er å innarbeide gode renserutiner. Dyre skjønnhetsprodukter er nærmest bortkastet hvis du ikke sørger for en ren hud.


Denne hudpleien er faktisk gratis


I tillegg til fast rens morgen og kveld, lønner det seg å sette av litt ekstra tid når du skal unne huden din det lille ekstra - for eksempel en dyprens. Hvis du ikke har råd til å gå til profesjonell hudpleie, er det heldigvis mye du kan gjøre selv. For velvære trenger ikke være dyrt. Løsningen er, ifølge KK-boken Alt om skjønnhet: Håret ditt, å ta et godt gammeldags dampbad et par ganger i måneden. Dette trikset skal ikke bare gjøre deg penere, det forebygger dessuten sykdom. Klikk her for å få vite mer om hvordan du gjør dette.

FOR DETTE ER FØRSTE BUD: Sørg for å ha et godt og rent utgangspunkt før du legger ut på shopping av sesongens aller lekreste skjønnhetsprodukter. Ta en vårrengjøring av huden nå.

Klikk på bildene for å se produktene vi ønsker oss nå:På lista har vi lipgloss fra peelingkrem fra Dior, Body Shop, dusjsåpe fra Palmolive, beskyttelsekrem for håret fra L'Oréal Professionell, fotkrem fra Boots og maskara fra Lancôme, for å nevne noe. Prisene varierer fra 29 kroner til 755 kroner, så her er noe for alle lommebøker. Legg særlig merke til at dusjsåpen fra Palmolive er tilsatt granatepleduft, noe som faktisk ser ut til å være en trend i 2010.

Les dette før du kjøper ny sminke

Du vet sikkert hva som kler deg best allerede. Skulle du være usikker er det smart å begynne med hvilke farger som faktisk gjør deg en tjeneste. De fleste kler enten kalde eller varme farger.

HER KOMMER SUPERTRIKSET: Ta en titt på underarmen din og studer blodårene. Er blodårene blå, indikerer det at du kler best kalde farger, mens grønne blodårer viser det motsatte.

Dermed blir det forhåpentligvis lett å velge din favoritt blant vårens sminketrender?

Stikkord for nøkkeltrendene er:

 • Røde lepper
 • Lilla blikk
 • Frisk og naturlig hud
 • Eplekinn
 • Isprinsessestil
 • Korall
 • Duse pasteller
 • Sexy 60-tall
 • Sotede øyne
 • Falske øyevipper

  Klikk på disse bildene for å se de ulike stilene:  Les dette før du bruker den nye sminken

  FOR SIKKERHETS SKYLD: Husk at det ikke er meningen at du skal følge alle trendene på en gang... Du vil for eksempel ikke se ut som den ellers vakre skuespilleren Leigton Meester da hun forsøkte seg på både vampyrøyne og røde lepper samtidig. Det gikk nemlig skikkelig galt.

  Bruk gjerne debattfeltet under til å fortelle oss om dine favorittprodukter.


 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer