Julebord

Oops! Hadde du kollegasex på julebordet?

Slik unngår du slike tabber.

Ok, det finnes verre ting enn at to kolleger havner til køys etter en fest. Men det kan bli veldig flaut. Foto: Colourbox
Ok, det finnes verre ting enn at to kolleger havner til køys etter en fest. Men det kan bli veldig flaut. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skjemmes du etter julebordet? Da er du ikke alene. En undersøkelse gjennomført av jobbannonse-nettstedet Gumtree, viser at 24 prosent av arbeidstakere som har vært på julebord med jobben har angst etterpå på grunn av flørting og klining med kolleger.
 • Ta testen: Er du festens skandaledronning?
 • Ingen synd å ha sex, men...

  33 prosent har ifølge tall fra kondomprodusenten Trojan en gang i livet hatt sex med en kollega under eller etter et julebord. Har du partner bør du lese dette.Nå er det ingen dødssynd å kline, heller ikke å ha sex. Faktisk viser en annen britisk undersøkelse at en av fem møtte sin ektefelle på jobben. Men sanseløs sex i fylla på et jobbarrangement er neppe det beste utgangspunktet for den store kjærligheten. Heller ikke legger det vel særlig godt til rette for bekvemt samarbeid i tiden etterpå.
 • Den farlige festen
 • Går du i julebordfella?
 • - Unngå fristelsene

  Har du intet ønske om å havne i en beklemmende «etter sex-situasjon» med noen du jobber med bør du ikke overvurdere din evne til å motså fristelser, sier forsker Loran Nordgren ved Kellog School of Management, Northwestern University i Chicago. Han har studert folks forhold til fristelser grundig.Er det noen på jobben du har et godt øye til bør du altså ikke hive innpå med akevitt, flørte vilt og tro at kvelden ikke kan utarte.
 • Derfor blir vi fæle i fylla
 • - Folk har ikke så mye selvkontroll som de tror. Det er en feilvurdering som ofte får folk til å utsette seg selv for fristelser de gjerne ikke klarer å takle.Det beste rådet Nordgren kan gi til deg som ønsker å holde stand, er dette:- Unngå farlige situasjoner, og husk at du ikke er uovervinnelig.Her får du gode tips om hvordan du unngår å drikke for mye. Vil du ha en vellykket fest fra begynnelse til slutt bør du lese denne saken.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer