Helse & Livsstil

Operer inn BH-en

Løfter puppene konstant i 10 år.

Operer inn BH-en
Publisert
Sist oppdatert
Ulempen er at det må en operasjon til, og at den innebygde bh-en er av silikon. Det tar 40 minutter å operere inn «The cup & up»-bh-en, ifølge Daily Mail.

Teknikken for å operere inn bh-en ligner på den kirurgene bruker for å sette inn vanlig silikonimplantat for å forstørre kvinnebryster. Forskjellen er at denne operasjonen ikke forstørrer bysten, den bare løfter og ligner en vanlig bh i formen.

Operasjonen foregår slik: Det lages to skarpe kutt på under en centimeter under hvert bryst, så legges silikonet inn cirka 1 centimeter inn i huden. Tynne spaghettistropper monteres fra undersiden til oversiden av brystet for å holde silikonet oppe.

Spaghettistroppene festes i ribbeina mellom brystene og skulderpartiet ved hjelp av titanskruer.
 • Klikk her for å se tegning av hvordan operasjonen foregår (ekstern lenke)

 • Den innebyggede bh-en kan justeres så den løfter litt eller mye, alt etter eget ønske.

  - Pasientene kan forlate sykehuset med perfekte pupper bare timer etter operasjonen, sier den israelske plastikk-kirurgen Eyal Gur, som oppfant den nye operasjonsteknikken.

  Etter operasjonen må du ta det med ro i tre dager, så kan du leve som normalt og brenne bh-en, alt ifølge Gur.

  Operasjonen skal holde brysteme spenstige i minst 10 år og være rimeligere enn å få lagt inn silikon for å forstørre brystene.

  - Det hele er så enkelt at jeg er overrasket over at ingen har tenkt på dette før, sier Gur, som regner med at metoden vil bli tatt i bruk av flere kirurger innen neste sommer.

  «The cup & up»-bh-en møter stor skepsis blant britiske kiruger, som mener metoden ikke vil være bra for kvinner med store, tunge bryster.

  - Det går rett og slett ikke an å stoppe tyngdekraften, sier Lisa Sacks, plastisk kirurg og medlem av foreningen for plastiske kirurger i Storbritannia.

  Innebygd bh er kanskje ikke noe for kvinner flest. kk.no anbefaler derfor denne artikkelen, hvor du får gode råd om hvordan du får perfekte pupper uten kirurgi.

  LES OGSÅ:
 • Får store pupper i lunsjen
 • Leder: Operasjon perfekte pupper
 • De fineste puppene i Hollywood - stor bildespesial
 • Velg riktig sports-bh
 • Piller & pupper for USAs potensielle førstedamer
 • Se videoguide: Slik sjkker du puppene dine for kreft
 • Med innebygget bh slipper du å bruke mer penger på lekre bh-er. Ulempen er at du må operere inn silikon i kroppen.
  Med innebygget bh slipper du å bruke mer penger på lekre bh-er. Ulempen er at du må operere inn silikon i kroppen. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer