Sienna Miller

Orker vi dette en gang til?

Strikken fra 90-tallet er tilbake.

Monsterhårstrikkene er tilbake. Ikke rart modellen ser litt misfornøyd ut.
Monsterhårstrikkene er tilbake. Ikke rart modellen ser litt misfornøyd ut. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Husker du hårstrikken fra det sene 80-tall? De var store, gjerne i stoff, og hang i flettene våre til et stykke ut på nittitallet. Siden da har dennet typen hårstrikk vært noe av det aller mest utrendy du kunne ha i håret.

Sett på stilikon

Derfor trodde vi det var en dårlig spøk da trendsetter Sienna Miller viste seg offentlig med en gedigen, lurvete og oransje variant. Kanskje hun nettopp hadde trent? Kanskje hun var i akutt hårnød? Men alle som har fulgt litt med vet at Sienna Miller ikke er et stilikon for ingenting. Antrekk og hår er alltid ulastelig og nøye utvalgt.

Her er beviset

Og nå er det klart: Den superkule, amerikanske kleskjeden American Apparel har de i sin nyeste kolleksjon. Og ikke bare en enkel, svart en. Her kommer strikken i alle de fryktede fargene: Neongult, knallrosa og aprikos. Det er bare å stålsette seg. Snart kommer de også til en hestehale nær deg.

Vil du ta moteråd fra denne mannen?
Har du savnet disse?
Her går det galt

Haremsbuksa spøker igjen

Men det er ikke den ene hårreisende trenden som er tilbake. Husker du 80-tallets haremsbukser? De er nå tilbake med full kraft denne våren. Slik bruker du harems-buksa.

Kult med bar hud

Var du blant dem som gikk gjennom 90-tallet med magen bar? Ikke så rart, for nesten uansett hvilken stil du hadde i forrige tiår, hørte de bare magene med. Synes du fortsatt det er stas å vise fram navlepiercingen, er trenden med bare mager tilbake nå.

Vårens trendfrisyre

Er du ikke klar for de rause sjokkfargede hårstrikkene, finnes det flere andre supre hårtrender å ta av. Sesongens aller kuleste frisyrer krever lite styling, og er så enkle at alle kan få dem til hjemme på badet. Alt du trenger er en god teksturspray eller saltvannspray, samt litt øvelse.

Her kan du se ti varianter av vårens heiteste frisyre: • Slik vil vi se ut i 2009
 • 10 nye festsminkestiler
 • Jan Thomas' heteste sminketips
 • Stylistenes hemmelige triks
 • Her er de aller beste maskaraene

 • Seks trender du vil elske:
  Sjokkstygg mote i London

  At dette blir et år med drøye trender er det liten tvil om. Undr mtoeuka i London ble det nylig vist både nakne pupper, lateks og utrolig mye hårreisende klær. London Fashion Week er ikke som andre moteuker.

  Her er bildebeviset: Stilikon og trendsetter Sienna Miller. Med den fryktede strikken.
  Her er bildebeviset: Stilikon og trendsetter Sienna Miller. Med den fryktede strikken. Vis mer
  Håtrenden er ikke død. Den er tvert i mot tilbake for å ta hevn.
  Håtrenden er ikke død. Den er tvert i mot tilbake for å ta hevn. Vis mer
  Også den nye it-jenta Peaches Geldof stilte på London Fashion Week med den fryktede strikken. Foto: All Over Press
  Også den nye it-jenta Peaches Geldof stilte på London Fashion Week med den fryktede strikken. Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer