Parfyme

På tide å bytte parfyme?

Finn din nye favorittduft her.

NYE NOTER: Finn din favoritt blant de nye sommerdufter. Øverst fra venstre: 30 ml edt kr 345, Versace, edt 100ml kr 399, Calvin Klein, edt kr 395, Stella McCartney, Refreshing Mist, kr 395, Biotherm og 75ml kr 630, Dior. Se også bildeserien under. Foto: Produsetnene
NYE NOTER: Finn din favoritt blant de nye sommerdufter. Øverst fra venstre: 30 ml edt kr 345, Versace, edt 100ml kr 399, Calvin Klein, edt kr 395, Stella McCartney, Refreshing Mist, kr 395, Biotherm og 75ml kr 630, Dior. Se også bildeserien under. Foto: Produsetnene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Om sommeren drømmer vi gjerne om blomster, frukt og turkist hav. Vi lengter til varme land og lange strender, og lar oss gjerne forføre av eksotisk krydder og blomster.

Den norske sommervirkeligheten kan imidlertid være en ganske annen.

Fra vannmelon til fiol

Kanskje får vi ensiftrede temperaturer, og kanskje pøser det ned hele ferien. Da er det fint å vite at en herlig sommerduft i hvertfall for en stakket stund kan la tankene vandre dit vi gjerne skulle tilbrakt sommeren vår.

Årest sommerdufter byr på noter som sitron, vannmelon, blodappelsin og grønt eple. Det gir oss helt vann i munn!

På blomstersiden finner vi jasmin, rose og fiol for å nevne noe.

Finn din nye sommerduft her:


Slik prøver du dufter

Husk at når du prøver en ny duft for første gang, ikke ta til takke med papirstripsene du får i parfymeriet. Be heller om å få prøve duften på håndleddet, og la den sitte på minst en time. Først da får notene utviklet seg slik at du kjenner om det er en duft som kler deg.

LES OGSÅ: Vær forsiktig med denne.

Ofte kan du også få små prøvebeholdere med duften, slik at du kan teste parfymen hjemme i ro og mak, og kanskje til og med få kjæresten din til å si om den passer deg eller ikke!

Hvilken duftpersonlighet har du?

Passer du best til å bruke en feminin blomsterduft? Eller kanskje er en orientalsk, mer dramatisk parfyme noe for deg?

LES OGSÅ: Her er årets beste produkter

Parfyme-personligheten din kan selvsagt endre seg over tid, med årstidene, eller hvor vidt du har en hverdags- eller festparfyme i tankene.

Hvis du likevel ønsker en pekepinn på hvilke type parfyme som passer for deg, ta denne quizen, og finn ut.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer