Tracey Cox

Panikktips for single

Finner du aldri den rette? Les dette.

Ingen grunn til å stresse om drømmemannen lar vente på seg. Foto: Ale Ventura / PhotoAlto
Ingen grunn til å stresse om drømmemannen lar vente på seg. Foto: Ale Ventura / PhotoAlto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stresser du med å finne mannen i ditt liv? Slapp av.

Slik nyter du singellivet

Sex- og samlivsguru Tracey Cox mener du bør slutte å bekymre deg. På sin hjemmeside har hun listet opp fire gode grunner til at det ikke er så farlig at det drøyer litt før drømmeprinsen dukker opp:

1. Sprekere sex

Mest trolig vil du ha den beste og villeste sexen med noen du faktisk ikke elsker. Ifølge Cox vil de fleste kvinner la være å gjøre de mest kinky sakene med en de tror kan bli en framtidig ektemann.

Ta testen: Hvor vågal er du i senga?

2. Større selvstendighet

Jo lenger du er singel, dess mer selvstendig blir du. Da er sjansen større for at du velger en partner av de riktige årsakene: Du velger ham fordi du du vil ha ham, ikke fordi du trenger ham.

Den ultimate flørteguiden

3. Mer lærdom

Jo flere «feil» menn du møter, dess større er sjansen for å møte en som er riktig for deg. Rett og slett fordi du lærer mer om hva du ikke vil ha.

Typene du ikke bør treffe igjen

4. Anger er anger

For hver suksessrike single kvinne som angrer på at hun satset på karriere, finnes det en annen som angrer på at hun bandt seg i et forhold og fikk barn for tidlig. Det er positive og negative aspekter ved alt i livet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer