IKKE HELT FORNØYD? Syns du at armhuler er lite sexy? En ny deodorant skal hjelpe dem med armhulekomplekser. Foto: Thinkstock
IKKE HELT FORNØYD? Syns du at armhuler er lite sexy? En ny deodorant skal hjelpe dem med armhulekomplekser. Foto: Thinkstock Vis mer

Komplekser

Penere armhuler, anyone?

Dove Ultimate Go Sleeveless skal gjøre armhulene dine penere.

Publisert
Skal vi nå få enda en ting å bekymre oss for? spør Marketplace i forbindelse med at Dove slipper sin nye deodorant. Den har en ting for øyet - at vi ikke lenger skal skjemmes over armhulene våre.

Mye kan sies om den nye kampanjen. Skal vi virkelig bry oss om hvordan armhulene våre fremstår for andre?

Komplekser styrer

Men komplekser kommer i mange former. Noen liker ikke leggene sine, andre har komplekser for magen sin, andre vil ikke vise frem tærne sine. Mange løsninger finnes for disse kompleksene, til glede for innehaverne, samme hvor tåpelige følelsene deres kan virke på andre. Og for de som faktisk syns armhulene sine er et problem, kan jo dette faktisk være en velkommen løsning på problemet. Hvis det virker, da.

LES OGSÅ: Få slutt på tjukkesnakket!

Misfarging?

Unilever, som produserer Dove, har spurt 500 kvinner om deres armhuler. 93 prosent av kvinnene syns at armhulene sine ikke er attraktive. Magasiner og TV-programmer snakker om tips for hvordan man kan få finere neglebånd og midjer, men armhulene har fått lite oppmerksomhet, skriver FowNews.com. Kanskje fordi det ikke er et stort problem for mange?

62 prosent av de spurte kvinnene sa at de lider av hudproblemer under armene, som utslett, misfarging og kløe. Nesten halvparten av kvinnene svarte at de har vært så flaue over armhulene sine, at de har byttet klær.

For dem kan jo dette bety at sommeren 2011 blir singletsommeren over alle.

LES OGSÅ: Dette har de komplekser for

Se produktvideo av Dove Ultimate Go Sleeveless her:
Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer