Bh

Perfekt BH på 1-2-3

Lær deg disse seks triksene når du skal velge BH, så vil puppene strutte som aldri før.

Supermodell Gisele Bündchen stråler i Bh fra Victoria's Secret. Foto: All Over Press
Supermodell Gisele Bündchen stråler i Bh fra Victoria's Secret. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
<

Tre av fire kvinner sier at BH-en ikke passer dem. Enten detter stroppene ned, brystvortene titter ut av skålene, eller spilene skjærer seg inn i folden under brystene.

På tide å få hjelp av en god gammeldags undertøysekspeditrise, med andre ord. Møt Eyvette Marigaul, en av etterlevningene i undertøysbransjen med tilholdssted i selveste New York.

 • Bikinifin på 6 uker
 • Veien til perfekte pupper
 • Hollywoods hotteste pupper

 • - De fleste kvinner føler at en trangere og mindre brystholder er ukomfortabelt, men det er det du trenger for god støtte, sier hun til magasinet Health.

  Tipset er å oppsøke en profesjonell, først som sist. Det er verdt tiden og det koster deg ingenting.

  6 gode råd

  1. Ikke ta for gitt at en A-cup passer deg fordi du er flat, eller en D fordi du alltid har fått høre at du har store bryster. Andre ting som spiller inn er vidden over brystet ditt og hvor høyt eller lavt oppe bysten din sitter.

  2. Det finnes kun én korrekt måte å iføre seg en bh på. Begynn med å feste den bak og tre stroppene over skuldrene dine. Deretter drar du hver stropp litt ut fra kroppen din mens du bøyer deg forover. Løft så brystene i hver kopp med hånden din. På den måten framhever du brystene dine på best mulig måte samtidig som du får den til å støtte optimalt.

  3. Båndet som går bak på ryggen din bør være paralellt med området rett under brystene dine.

  4. Ikke glem å strekke deg. Når du prøver en bh, løft armene over hodet og strekk dem deretter forover. Gå gjerne litt rundt for å kjenne at du er komfortabel.

  5. Bh-skålene bør omslutte brystene dine helt. Eksperter anslår a 8 av 10 kvinner bruker feil bh-størrelse. Desom du ikke fyller den ut, prøv en mindre en. Dersom brystene dine flommer utover kanten eller på sidene, prøv en større.

  6. Det ene brystet er som regel litt større enn det andre. Dersom forskjellen er betydelig, sørg for at koppen passer det største brystet og justér stroppen stramt inntil det mindre brystet.

  LES OGSÅ:
 • Løp deg puppefrisk
 • Velg riktig sports-bh
 • Brystkreft: Slik sjekker du brystene dine selv
 • Popsanger og realitystjerne Jessica Simpson viser mer enn gjerne fram sine pupper, som er blitt kåret til Hollywoods fineste.
  Popsanger og realitystjerne Jessica Simpson viser mer enn gjerne fram sine pupper, som er blitt kåret til Hollywoods fineste. Vis mer
  Skuespiller Scarlett Johansson er ikke redd for å vise dyp kløft. Hun har fått mye ros for sine bryster.
  Skuespiller Scarlett Johansson er ikke redd for å vise dyp kløft. Hun har fått mye ros for sine bryster. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer