Hudpleie

Perfekt hud på 100 sekunder

Det er faktisk all tiden det tar å gjennomføre tre trinns-rensen som gir deg filmstjernehud.

SÅ KORT TID TAR DET FAKTISK: Er du rutinert (og det blir du fort) tar det 1 minutt og 40 sekunder å gjennomføre en tre trinns-rens. En gjennomsnittsnordmann bruker til sammenlikning 154 minutter i døgnet til å se på TV (TNS Gallup).
SÅ KORT TID TAR DET FAKTISK: Er du rutinert (og det blir du fort) tar det 1 minutt og 40 sekunder å gjennomføre en tre trinns-rens. En gjennomsnittsnordmann bruker til sammenlikning 154 minutter i døgnet til å se på TV (TNS Gallup). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
La oss bare innrømme det først som sist: Det er mange av oss som slurver med hudpleien.Når vi kommer trøtte hjem fra fest, eller har hatt en lang og slitsom arbeidsdag, så er det mildt sagt fristende å stupe rett til sengs uten å rense huden og gjøre ansiktet klart for natten.

Lett å sluntre unna

Om morgenen er det kanskje enda lettere å sluntre unna. For vi skal jo rekke bussen og kjøpe latten og mate katten, for å si det slik. Og hvor mye skitt kan egentlig ha samlet seg på ansiktet over natten, hvis du slo til med rensesettet ditt i går kveld?Nå bryter det neppe ut noen verdenskrig av at du sovner med foundation, men den daglige rensen er nemlig noe av det viktigste du gjør for at ansiktshuden skal se frisk og strålende ut.

Derfor er det ikke bortkastet

For om natten skiller huden ut avfallsstoffer, talg og fett som det er smart å vaske bort om morgenen, før du tar på dagkrem og sminke. Og om kvelden bør du vaske bort skitt, sminke, forurensing og svette som har lagt seg på huden i løpet av dagen. Om natten restituerer nemlig huden seg, og det som er helt sikkert - er at dyre (og billige) nattkremer er fullstendig bortkastet hvis du smører dem på skitten hud.

Men det tar jo så lang tid...?

Synes du det høres tidkrevende og komplisert ut? Da har vi en god nyhet til deg.For det tar faktisk ikke mer enn i overkant av halvannet minutt å rense huden, ta på toner og påføre fuktighetskrem.Flere av redaksjonsmedlemmene i KK.no har tatt tiden på sitt hudpleierituale hjemme, og det tok oss mellom 90 og 110 sekunder.Tror du oss ikke? Ta tiden selv, da vel!Huden renser du først med en mild ansiktsrens av den typen du liker best, enten det er rensemelk, gelé, krem eller skum. Bruk lunkent vann, og eventuelt en bomullsdott for å få bort makeup, skitt og smuss. Påfør deretter toner med en bomullsdott. Dette produktet fjerner de siste restene av skitt og talg i tillegg til selve rensekremen som det kan være spor etter. Toner er lurt å bruke fordi blant annet talg og fett fra renseproduktet ikke løser seg opp kun med vann. Tilslutt masserer du inn ansiktet med din favoritt-fuktighetskrem.Vær ærlig: Det tok vel ikke så lang tid, eller hva?Prøv for eksempel noen av disse renseproduktene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer