Hud & Hår

Perfekt hud

Slik gjør Hollywood-stjernene det for å få perfekt hud og unngå røde utslett etter bartefjerning.

AU! Farging av øyenbryn kan irritere huden. For ikke å snakke om hva somk skjer når du skal bleke eller vokse bort barten.
AU! Farging av øyenbryn kan irritere huden. For ikke å snakke om hva somk skjer når du skal bleke eller vokse bort barten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I Hollywood er du ikke en ordentlig stjerne før du har perfekt hud. Superkjendisene bruker millioner av doller på å se best ut på den røde løperen, og huden spiller like stor rolle som de dyre designkjolene. Clinique lanserer nå en egen serie med produkter til deg som har rød og irritert hud. Den har allerede blitt en stor suksess i USA. Serien heter CX og består av disse produktene. Rapid Recovery Cream. Spesielt for hud som henter seg inn etter kosmetiske behandlinger som sliping, kjemiske peelinger, voksing og elektrolyse. Produktet lover å påskynde forbedringen av stresset hud. Perfekt etter bartefjerning! (Rapid Recovery Cream, kr 745)Redness Relief Cream. Dette er en ansiktskrem til deg som er plaget med rød og ru hud. Kremen lover å dempe irritert hud. Dessuten skal den styrke huden slik at den blir mindre sårbar for ytre påvirkninger. (Redness Relief Cream, kr 825)CX Soothing Cleanser. En beroligende kremaktig lotion som mildt renser og bevarer fuktighetsbalansen i stresset og irritert hud. Den skal også egne seg for hud som er skadet av røft vær, dehydrert av miljøet eller irritert fra kosmisk behandling. CX Stretch Mark Cream. Designet for å dempe strekkmerker og forebygge at du får nye. Ideell til deg som er gravid. Den skal stimulere huden til økt kollagenproduksjon for å gi den mer styrke og fasthet. (CX Stretch Mark Cream, kr 890)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer