Smykker

Perler er ikke bare til ørene

Sjekk hvordan du gjør de klassiske smykkene trendy i vår enkle videoguide!

Publisert
Sist oppdatert

Perler er noe de fleste av oss har et forhold til.

Kanskje fikk du ditt første par perleøredobber til konfirmasjonen, eller har et helt spesielt forhold til de du har arvet av bestemor?

Klassisk og elegant

Uansett om de smykker ørene, halsen eller fingrene dine, så har perlene alltid vært en sikker vinner stilmessig. De formelig oser klasse og eleganse, og denne sesongen gjør de for alvor comeback på trendfronten også.

- De klassiske perlene er tilbake i motebildet og ser ut til å bli blant vårens hotteste tilbehør.

- Du kan enten gå for en klassisk og ladylike stil, eller kjøre på med oversizede og trendy varianter som sett på catwalken hos Chanel, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør - Silje Pedersen.

I denne utgaven av «Dagens stiltips med Silje» viser hun deg hvordan du kan style perlene på tre ulike måter. For de kan så absolutt brukes andre steder enn i ørene også!

COMEBACK: De klassiske perlene gjør comeback denne sesongen. Sjekk hvordan du kan bruke de på tre måter i "Dagens stiltips med Silje".
COMEBACK: De klassiske perlene gjør comeback denne sesongen. Sjekk hvordan du kan bruke de på tre måter i "Dagens stiltips med Silje". Vis mer

LES OGSÅ: Slik vasker du smykkene dine

Mer web-tv på KK.no

Følg med på KK.no, neste episode av «Dagens stiltips med Silje» kommer snart!

Se episode 1 og 2 i serien nedenfor.

Episode 1: Slik styler du vårens trendjakker


Episode 2: Ett skjerf – fire stiler

I tillegg hadde vi nylig premiere på «Sminkeskolen» med KKs skjønnhetsjournalist og makeup-artist Tone Vid Skipa, som du kan følge hver uke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer