Helse & Livsstil

Piff opp med sexy par-leker

Latter og moro er turn on nummer én. Slik får dere det til.

Piff opp med sexy par-leker
Publisert
Sist oppdatert
Bli inspirert av disse tipsene, og få en leken stemning i helgen.
 • Få lyst på lyst
 • Derfor bør du ha sex i kveld
 • 10 veier til het sommer-sex
 • 1. Yatzy for voksne

  Alt du trenger er en terning, en papirlapp, litt fantasi - og en kjekk mann. På papirbiten skriver dere ned handlinger som korresponderer med tallene på terningen. Dere kan velge den uskyldige varianten og føre opp ting som fotmassasje eller et romantisk bad, eller kan utvide grensene litt og sette opp oralsex eller et strippeshow. Når du kaster terningen, er partneren din nødt til å levere, til din store forlystelse.

  2. Nødt eller sannhet?

  Alt du trenger for å leke denne leken er noen lapper, en sunn seksuell appetitt og en frodig fantasi. Trekk en lapp og hvis du får nødt: da må du gjøre det partneren ber deg om. Trekker du en lapp med sannhet: da må du svare på et sexy spørsmål fra din kjære. Det kan være lurt å sette noe regler på forhånd, slik at dere unngår å gjøre hverandre ukomfortable. For eksempel kan dere bestemme at alt som hører fortiden til ikke er lov til å spørre om. Stemningen kan raskt gå fra sexy til totalt usexy hvis dere føler at det blir mer enn bare en lek.

  3. Sexy gjemsel

  Denne leken foregår slik at dere møtes i bøttekottet, eller et annet mørkt og litt trangt sted. Dette vil skjerpe de andre sansene og gi en pirrende, litt forbudt følelse. Så snart hun møter ham inne i kottet, så kan han kysse hånden hennes, armen, kravebeina, alt utenom leppene. Gi dere litt tid til å konsentrere dere om sanseinntrykkene før dere kysser hverandre på leppene.
 • Eller: gjør det til en lek der det er om å gjøre og ikke prate.
 • Eller: gjem små ting rundt i huset i stedet for dere selv, og møt hverandre på soverommet med rekvisitaene.

  4. Flasketuten peker på

  Dette er velkjent for de fleste, men det blir garantert bedre å leke den med din kjære enn noen kvisete smågutter på skoletur. Start med å dele en flaske vin, for deretter å bruke den tomme flasken til å leke med. Lag en stor sirkel på et ark som dere limer til gulvet med tape. Del sirkelen inn i deler og skriv et tema i hvert. Hvis dere vil gjøre det ekstra avansert, del inn i farger og trekk en lapp tilhørende den konkrete fargen flasketuten peker på.

  5. Med en tvist

  Husker du Twister? Spillet der dere står på en matte med fargesirkler og en urskive på. Snurr viserne og se hvilke farger dere må plassere bein og armer på. Spill dette spillet naken sammen med din kjære. For å gjøre det litt ekstra spennende, distrahér hverandre ved å kysse, slikke, blåse og småbite på hverandre. Men kiling bør være bannlyst, med mindre dere ser for dere en kortvarig spillkveld fordi dere har andre ess i ermet.

  6. Strippepoker

  Selv om dette er en aktivitet som ofte utføres i en gruppe, så egner den seg fint som parlek. Avgjør hva vinneren eller taperen må gjøre, men sørg for at det er alternativer begge finner hyggelige. Og når dere begge er nakne: lek at det er første gang dere har sex. Bytt på å være den som lærer opp den andre.

  7. Rollespill

  Enten det er Batman eller søster Berit som tenner fantasien deres, prøv rollespill. Det trenger heller ikke være så klare kategorier, sykesøster eller superhelt holder naturligvis lenge. Dette er dessuten en fin måte å lære hverandres seksuelle fantasier å kjenne.

  8. Matkrig

  Selv om foreldrene dine har lært deg at du aldri skal leke med maten, så bør du gjøre nettopp det. Dere kommer langt med en solo-is, isbiter eller hjemmelagde saftispinner uten sukker, så slipper dere å bli klissete. Husk intimvasken etterpå, for å unngå irritasjon på utsatte om ømfintlige steder.

  9. Vill gjetning

  Skriv noe på din partners rygg og be ham gjette ordet eller setningen. Klarer han det, kan han be deg gjøre noe med ham, klarer han det ikke, kan du be ham om en tjeneste. Og ja, det er lov å bruke kreativiteten, så ikke gå for oralsex hver gang.

  10. Lappeleken

  Lag en drøss med søte, frekke og vågale lapper, hver med en liten instruks. Skriv foran på lappen hva slags kategori det er og bli enige om reglene for bruk av lappene. Denne leken er spesielt bra dersom det er ting dere kan tenke dere å gjøre av og til, men ikke til stadighet.LES OGSÅ:
 • Den store orgasmeguiden
 • Slik blir du god i senga
 • Sextips for sjenerte
 • Ti tips for tidsklemme-sex
 • Sannheten om g-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Fetisjer til lyst og latter
 • Slik får du ham dit du vil
 • Lær deg å snakke sexy i senga
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer