Joggesko

Pigger gjør joggeskoene trygge på vinterføre

En genial og komfortabel løsning for deg som er redd for å skli på snø og is.

PIGGER I SKOENE: På Löplabbet kan du få satt pigger i joggeskoene dine, slik at du kan løpe trygt vinteren gjennom.  Foto: Adéle Cappelen Blystad
PIGGER I SKOENE: På Löplabbet kan du få satt pigger i joggeskoene dine, slik at du kan løpe trygt vinteren gjennom. Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som hater å løpe ute på vinterstid på grunn av speilblank is, snø og holke på veiene? Da kan pigger på joggeskoene være et godt alternativ for deg.

På spesialforretninger, som Löplabbet, eller hos en del skomakere, kan du nemlig få satt spesialtilpassede pigger inn i løpeskoene dine, og med disse kan du trene utendørs hele vinteren gjennom.

LES OGSÅ: Slik ser du om du trenger nye joggesko

Mer behagelig enn brodder

Ifølge Odd Nilsen, som er løpeekspert og butikkmedarbeider på Löplabbets forretning i Oslo sentrum, er pigger langt mer behagelig å løpe på enn brodder.

I tillegg gir det godt feste hele vinteren gjennom.

– Fordelen med løpesko hvor du får satt inn pigger, er at du ikke merker piggene. Det er behagelig å løpe på og de sitter godt. Brodder kjenner du under foten, men du merker ikke noe til piggene, har han tidligere uttalt til KK.no. 

LES OGSÅ: Slik bør du vaske joggeskoene

«Pigg» reserveskoene dine

Et godt råd er å sette pigger i et par ekstra, eller litt slitte, joggesko du har liggende. Dropp å sette dem i favorittskoene dine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer