Helse & Livsstil

Pille for fisefine

Lag dine egne gullklumper - på toalettet.

Publisert
Sist oppdatert
Det er definitivt ikke gull alt som glimrer. Tro det eller ei, men nå har det kommet en pille som skal gi deg gyllen avføring.

Det er designeren og kunstneren Tobias Wong som står bak oppfinnelsen, som jo må sies å være årets julegave for jet-settere.
 • Julegaver? Her er de beste nettbutikkene
 • DinSide.no: Leketøy for millionærer

  Hver pille er spesialdesignet, er fylt med 24 karat gull, og koster intet mindre enn 425 dollar stykket - cirka 2300 norske kroner. Dyr dritt, med andre ord.

  Ifølge produktbeskrivelsen er pillen utviklet for å «tilfredsstille vår kulturs besettelse av luksus og forbruk, og den forvandler ditt innerste til et skattkammer».

  Pillene slukes hele, og etter kort tid skal gullet bevege seg gjennom kroppen din, og deretter sørge for at toalettprestasjonen står til gull.
  Skulle dette være noe for deg, kan du få kjøpt pillen her.  Her er pillene som skal få toalettprestasjonen din til å stå til gull. (Foto fra produsenten.)
  Her er pillene som skal få toalettprestasjonen din til å stå til gull. (Foto fra produsenten.) Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer