Piloxing

Piloxing er den hotteste treningen

Hilary Duff, Ashley Tisdale og Kirsten Dunst er svorne tilhengere. Nå er trenden kommet til Norge. Se video!

Piloxing er en kombinasjon av pilates og boksing i én og samme treningstime. Foto: Panther Media
Piloxing er en kombinasjon av pilates og boksing i én og samme treningstime. Foto: Panther Media Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
At Hollywood-stjernene er flinke til å holde seg i form er det liten tvil om. De er også de første til å hive seg på de nyeste treningstrendene.

Det hotteste nå er piloxing. Blant de ivrigste tilhengerne i hollywoodeliten finner vi Hilary Duff, Ashley Tisdale og Kirsten Dunst.

Piloxing er en kombinasjon av pilates og boksing i én og samme treningstime.

Også du kan bli stjernesprek

Vil du trene som stjernene? Vel, det kan du. Treningskjeden Sats har nemlig kastet seg på bølgen, og tilbyr nå piloxing ved flere av sine sentre.

- Piloxing er en form for intervalltrening som styrker muskler og utholdenhet. Treningen sørger også for økt forbrenning og bidrar til styrking av kjernemuskulaturen, sier utdanningsansvarlig i Sats Norge, Kristin Von Streng, i en pressemelding.

 • Sjekk hvordan Madonna fikk stjernekropp

 • Treningskonseptet har selvsagt sitt utspring fra USA. Der ville den svenske danseren Viveca Jensen utvikle en treningsform som skulle bygge en sunn kropp, men også styrke selvfølelsen.

  Se Viveca Jensen forklare piloxing her:


  - Vi har stor tro på Piloxing fordi det er en god miks av utholdenhet og hurtighet fra boksing, samt bevegelighetstrening og styrking av kjernemuskulaturen fra pilates, sier Von Streng i Sats.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer