Middag

Pitabrød med fyll

Pitabrød med masse godt fyll gjør seg både som lunsj og middag. Tilberedningstiden avhenger av hva slags fyll du ønsker, men disse to eksemplene tar 15 min.

FRYS NED FERSKE GRØNNSAKER: Ja, du kan fryse ned grønnsakene du kjøper i grønnsaksdisken fremfor å kaste dem. Trikset er å blanchere dem først. Da beholder du både farge, smak og næringsinnhold.
FRYS NED FERSKE GRØNNSAKER: Ja, du kan fryse ned grønnsakene du kjøper i grønnsaksdisken fremfor å kaste dem. Trikset er å blanchere dem først. Da beholder du både farge, smak og næringsinnhold. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert




Varm pitabrød som anvist på pakningen. Fyll så pitabrødet med:

  • tunfisk
  • kokt ris
  • salat, løk, paprika og mais
  • karridressing

  • eller

    grillet kylling (uten skinn og med litt meksikansk krydder)salat og grønnsakersalsasaus og lettrømme
    (Oppskrift fra «Overskudd» av Christine Helle.)

  • Tilbake til ukeplanen



  • FRYS NED FERSKE GRØNNSAKER: Ja, du kan fryse ned grønnsakene du kjøper i grønnsaksdisken fremfor å kaste dem. Trikset er å blanchere dem først. Da beholder du både farge, smak og næringsinnhold.
    FRYS NED FERSKE GRØNNSAKER: Ja, du kan fryse ned grønnsakene du kjøper i grønnsaksdisken fremfor å kaste dem. Trikset er å blanchere dem først. Da beholder du både farge, smak og næringsinnhold. Vis mer
    Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer