Kjøkkentriks

Popcorn-trikset du må prøve

Gir ekstra luftig resultat.

SNACKS MED SMELL: Det er superenkelt å lage perfekt popcorn. Foto: LoloStock - Fotolia
SNACKS MED SMELL: Det er superenkelt å lage perfekt popcorn. Foto: LoloStock - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er høst og innetid igjen. Ingen grunn til å deppe av den grunn, for er det ikke litt deilig å kunne innta sofaen og se på serier og filmer kvelden gjennom med god samvittighet?

Hva bedre er det å gjøre når kveldene er mørke og regnet pisker?

Og når vi rigger oss til for sofakos er det godt med noe å tygge på. Da er popcorn ypperlig, siden det er det klassiske kinosnackset, smaker fortreffelig, og dessuten er såpass kalorifattig at du kan spise store mengder uten at det gjør noe.

Pop perfekt popcorn selv

Posepopcorn er godt, men enda bedre er det å poppe popcornet selv, så det er varmt og skikkelig sprøtt.

Hvis du ikke har mikro er jo ikke mikropopcorn noe alternativ. Da må du poppe i kjele - men kjelepopcorn er uansett bedre enn mikropopcorn, som fort blir litt seigt. Og det er slett ikke vanskelig å poppe popcorn selv. Alt du trenger er popcorn, litt smør eller olje, og en kjele.

Vi skal imidlertid dele et triks som gjør at popcornet du lager blir ekstra luftig, og som også reduserer risikoen for at noen av kornene blir brent, og dessuten reduserer mengden «enker» som blir liggende igjen upoppet i bunnen av kjelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer