Armer

Prøv en sommerfugl-stilling

Men hva er det egentlig?

Prøv en sommerfugl-stilling
Publisert
Sist oppdatert
Vi er ikke helt sikre på hvor navnet sommerfugl kommer fra, skriver Sexinfo101.com. Vi tror navnet kommer av at man må flakse litt med både bein og armer i disse posisjonene, og i tillegg går tankene våre til den vibrerende sommerfuglen – for i hver sommerfuglstilling kan nemlig kvinnen masturbere samtidig, eller han kan hjelpe henne med det.
 • 5 festlige stillinger
 • Sexstillingene du vil elske
 • Finn stillingen for oralsex
 • God fornøyelse:

  1. Sommerfugl

  Her står mannen på knærne foran senga, mens du ligger foran ham på ryggen med spredte bein som du støtter i gulvet.Se illustrasjon!Tips! Du kan også ha bena i været og støtte dem inntil ham. Se illustrasjon!Tips! Eller han kan reise seg opp i stående posisjon mens du ligger slik og løfte deg oppetter seg. Se illustrasjon!

  2. Buen

  Han står på knærne i senga, du ligger på rygg foran ham. For å innta posisjonen heiser du underlivet opp mot ham og plasserer ett bein på hver side av ham slik at du blir stående i en slags bro. For å støtte seg bedre på skuldrene, som er den eneste delen av kroppen din som er nedi underlaget, så fører du bare armene ut til siden så de ligger vannrett foran partneren din. Se illustrasjon!Tips! Du kan også gå opp i hel bro ved å stå på armene dine. Se illustrasjon!Tips! Eller prøv denne frekke saksevarianten. Se illustrasjon!

  3.Vuggen

  Tenk lotusstilling som utgangspunkt bare at i stedet for å sette deg ned på fanget hans så støtter du armene i madrassen bak deg og heiser underlivet ditt opp mot ham og på plass. Se illustrasjon!

  4. Krysset

  Begge parter ligger på ryggen, men i kryss – han ligger slik han vanligvis ville lagt seg på ryggen, loddrett og hun legger seg vannrett langs kortsiden av senga med bena i bro over underlivet hans. Så er det bare for ham og vri seg litt til siden og lirke seg på plass.Se illustrasjon!

  5. Pinnen

  Her ligger du på ryggen i senga og han står foran deg, på knærne, men likevel med spredte og åpne bein. Du løfter så bena i været og plasserer dem på skuldrene hans. Se illustrasjon!Tips! Du kan også samle bena dine enda mer og legge dem på den ene siden av ham for en annerledes følelse. Se illustrasjon!Tips! Eller han kan holde det ene benet ditt rett opp i været mens du lar det andre slappe av i madrassen. Se illustrasjon!Tips! Eller du kan legge deg i vridd «fosterstilling» foran ham ved sengekanten og bare by kjønnet ditt mot ham. Se illustrasjon!Sjekk også ut vårt lille samlearkiv av sexstillinger her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer