Hudpleie

Pudderet du skal sove med

Nattpudder som pleier huden - med foundationeffekt.

DEKKER OGSÅ: En kanskje hyggelig bivirkning for mange er at det pleiende nattpudderet også har en dekkende effekt. Foto: Per Ervland
DEKKER OGSÅ: En kanskje hyggelig bivirkning for mange er at det pleiende nattpudderet også har en dekkende effekt. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Dette er noe helt nytt. Det er nattbehandling i pudderform som skal minske porene, gi mer glød og stimulere cellefornyelsen i huden, sier Line Alm, produktsjef for bareMinerals. - Og samtidig har det en foundationeffekt.Hun snakker om Pure Transformation Nigh Treatment, stjernen i kosmetikkmerkets nye hudpleieserie som lanseres i slutten av september.SE OGSÅ: Slik sminker du deg brunere

Allerede en bestselger

Alm kan fortelle at nattpudderet allerede er blitt en bestselger i USA og England.- Det er nok fordi det virker. Det er det produktet i serien med høyest innehold av Active Soil Complex. I pudderform blir konsentrasjonen høyere. Hele den nye serien er basert på ingrediensen Active Soil Complex som utvinnes av ubehandlet jord, og som blant annet inneholder kalsium, magnesium, jern, natrium og sink, ifølge en pressemelding.SE OGSÅ: Inneholder sminken din knuste insekter?(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Dekker og pleier

Siden nattpudderet også dekker godt, kommer det i fire forskjellige fargenyanser - fra helt lys til mørk solbrun. - Det er mest på grunn av velværefølelsen. Så slipper du å få en unaturlig farge i ansiktet. Men det er først og fremst en nattbehandling – ikke nattsminke, understreker Alm. Men nå lurer du kanskje på om produktet kommer til å smitte av på putetrekket ditt?- Nei, pudderet smitter faktisk ikke av på sengetøyet. Jeg var litt skeptisk, så jeg kjøpte hvitt sengetøy bare for å teste det ut, men det var like rent morgenen etterpå, sier Kjersti Johansen, nordisk fagsjef.

Dette trenger du å vite

Pudderet er et avsluttende produkt. Det vil si at du skal bruke det over nattkrem, øyekrem, serum eller lignende. Nattpudderet passer også til sensitiv hud, ifølge fagsjef Johansen. Det inneholder ikke parabener, syntetiske dufter eller kunstige oljer.Veiledende pris er på 799 kroner. Og hele hudpleieserien, inkludert Pure Transformation Night Treatment, kommer i butikk i slutten av september.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer