Lepper

Rålekre lepper på 1-2-3

Hemmeligheten som gir deg helgens mest sexy lepper.

TIPS: Til røde lepper kan du droppe rouge. Men vil du ha rouge, bør fargen på kinnene være avstemt i forhold til nyansene i ansiktet. Foto: Image Source
TIPS: Til røde lepper kan du droppe rouge. Men vil du ha rouge, bør fargen på kinnene være avstemt i forhold til nyansene i ansiktet. Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
- Røde lepper er flott, men vanskelig. Det er rett og slett ikke alle som kler det, har skjønnhetsekspert Helge Borgen uttalt til KK.no. Her gir han sine beste tips til hvordan du kan bli stilig og sexy med knallrøde lepper.
 • Myke lepper er et must. Husk å peele leppene ofte, og bruk fuktighet med lite mineraler. Da får du et flott resultat hvis du vil bruke en kraftig farge som rødt på leppestiften.
 • LES OGSÅ: Perfekt makeup på fem minutter
 • Vil du ha en farge som sitter lenge, bruk en lipliner i akkurat samme farge som leppestiften. Bruk den ikke bare rundt kanten, men på hele munnen. Fargen blir flott, og den slites jevnere av.
 • Slik finner du rødfargen som passer til deg:

  Gjør det med stil

 • Unngå den oversminkede 80-tallstilen, så hold øyemakeupen og rougen på et minimum når du har rød leppestift.
 • Skal du pynte deg ekstra, og føler deg i slaget, kan det være kult med sotede øyne til de røde leppene. Det blir en klassisk sexy og dramatisk makeup.
 • En sikkert øyeskyggevalg til de røde lepper, er de helt lyse fargene. Lysegrått, lyserosa, offwhite. Bruk også et tynt lag brun eller svart maskara.
 • LES OGSÅ: Slik legger du en nydelig øyeskygge
 • Til røde lepper kan du droppe rouge. Men vil du ha rouge, bør fargen på kinnene være avstemt i forhold til nyansene i ansiktet. Velger du en kald rødfarge bør du altså holde deg til en kald farge på rougen. Velger du en varm rødfarge, er det fint med en varm rouge.
 • Lurer du på om du kler varme eller kalde farger best? Sammenlign med gult og blått. Gult er en varm farge. Kler du gule nyanser, kan du ha varme farger. Blått er en typisk kald farge. Er blått bedre til deg enn gult, er det de kalde tonene du bør bruke. Dette er ikke absolutter, og det er lov å bryte reglene.
 • Gloss eller ikke? Det kan være flott med gloss om leppene er litt små, det virker forstørrende på leppene. Glossen trenger ikke være rød, en klar eller nøytral gloss gjør nytten.
 • LES OGSÅ: Finn den perfekte maskaraen

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer