Jobb

Realisér drømmene dine

Jennifer Allmark gjorde jobbkrisen til et vendepunkt.

Realisér drømmene dine
Publisert
Sist oppdatert
Tekst og foto:Ranveig Rønningen Saaghus

Jennifer (37) fikk ideen da hun strevde med ettervirkningene av en tøff tid på jobb. Hun var personalsjef i en utenlandsk it-bedrift med flere avdelinger i Norge da bedriften skulle nedbemanne. Det ble et tungt løp. Da bemanningsperioden var over fikk hun en reaksjon, og visste at hun ikke ville ha en slik jobb. Jennifer var sykmeldt i sju måneder, og valgte å motta råd fra AS3 Outplacement & Career for å finne ut hva hun ville.

Da Jennifer kartla egen kompetanse, fant hun en profil få kan matche. Fra en seks år lang karriere som profesjonell golfspiller hadde Jennifer bred kunnskap om golf, reiseerfaring fra hele verden og hun snakket seks språk. I tillegg hadde hun erfaring fra markedsføring, kommunikasjon og salg.

Totalt ble dette en unik kombinasjon som førte henne til ideen om drømmejobben: Å skreddersy golfreiser for bedrifter. I Italia.
Hun lærte italiensk, laget en spesialdesignet cv og dro til Italia på nettverksmøter. Drøm ble til virkelighet etter noen måneders hardt arbeid, og nå har hun jobbet i 16 måneder i Verona.

Nå kan Jennifer se tilbake på en travel sesong med en rekke vellykkede prosjekter som viser at det var et behov i markedet for ideen hennes. Jennifer har arrangert events for nærmere 20 firmaer fra Sverige, Norge og Tyskland. Et av høydepunktene har vært en stor konferanse med svensk/tyske SCA, en bedrift med 50.000 ansatte.

LES OGSÅ:
 • De beste tipsene for å komme videre.
 • Jobbekspert Siw Ødegårds faste spalte

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer