Langt

Redd forholdet slik

Sjekk trikset som kan gjøre dere nyforelsket igjen.

Foto: Image Source for Cultura Image
Foto: Image Source for Cultura Image Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For mye snakk og for lite handling? Det kan ødelegge parforholdet ditt, mener den danske legen og forfatterinnen Anette Ellegaard som arrangerer sosiale treff for par som har gått i pratefella. - Kom ut av hodet og tilbake i kroppen – og gjenoppdag kjærligheten, sier hun til magasinet Fri.dk. Les alt om Anette Ellegaard her.

Gøy å være gift

Det skal nemlig være gøy å være gift, mener Anette Ellegaard som er av den formening at kommunikasjon er langt mer enn ord. - Selv opplevde jeg at forholdet mitt ble konfliktfylt fordi vi gjentok og gjentok ting når vi pratet sammen. Vi kjørte oss helt fast, forteller Ellegaard som gikk fra mannen sin, før hun innså at hun ville redde forholdet. En kraftig endring måtte til, skulle de finne tilbake til kjærligheten, forklarer Ellegaard. - Jeg trengte blant annet å ha mitt eget sted, så jeg fikk et anneks hvor jeg sover, også kunne jeg gå dit når vi begynte å snakke sånn med hverandre. Først var det som en våpenhvile, hvor vi avtalte at vi en gang i måneden skulle møtes på kafé og der fikk man en halv time til å fortelle hva man irriterer seg over. Men det vi oppdaget var at disse irritasjonsmomentene bleknet. Det var likegyldig, sier hun til Fri.dk.
 • Jeg er ensom i forholdet
 • Finnes varig kjærlighet?
 • Dette gir drømmeforholdet
 • Tre dater i uka

  I stedet begynte de å gjøre ting sammen. - Tre ganger i uken skulle vi møtes og gjøre noe klokken åtte, når barna var i seng. Noe nytt, som vi ikke pleide å gjøre i stedet for å prate og prate, sier Anette Ellegaard til Fri.dk. Slik fikk paret både energien, tiden og følelsene tilbake. - Plutselig innser man hvorfor man elsker ham, i stedet for å lure å om man gjør det når man ikke synes han er helt perfekt, sier hun.
 • Få fart på forholdet
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer