Guttetur

Redd noe skjedde på gutteturen?

Dette er tegnene du bør se etter.

LYVER HAN?: Er du bekymret for at det skjedde noe på gutteturen? Da anbefaler eksperten deg å ta det opp med partneren din.  Foto: Iurii Sokolov - Fotolia
LYVER HAN?: Er du bekymret for at det skjedde noe på gutteturen? Da anbefaler eksperten deg å ta det opp med partneren din. Foto: Iurii Sokolov - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Har partneren din oppført seg litt merkelig etter at han kom hjem fra turen med kompisene?

Da er du kanskje redd for at det ligger noe bak dette – kanskje han festet vilt og uhemmet, brukte altfor mye penger eller i verste fall var utro.

Det er fort gjort å trekke slike konklusjoner, men har du egentlig noe å bekymre deg for?

LES OGSÅ: Derfor er vi oftere utro på ferie

Bekymrer oss mer enn nødvendig

Ifølge Siril Jensen, som er sexologisk rådgiver, bekymrer vi kvinner oss altfor mye for hva som kan skje når kjærestene våre reiser på tur sammen.

- Helt ærlig tror jeg ikke det skjer så mye mer tull og tøys på gutteturer enn det gjør på jenteturer – både når det gjelder inntak av alkohol, flørting og pengebruk. Vi kvinner har derfor ikke mer grunn til å være skeptiske, enn det menn har for kvinner når de er på tur.

Når det er sagt, så er folk forskjellige.

- Noen mener det er en selvfølgelighet med et slikt innhold på tur, mens for andre går det helt fint uten. Noen er ute etter fester, noen er ute etter flørt og andre er ute etter det meste, så lenge det innebærer moro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer