LYVER HAN?: Er du bekymret for at det skjedde noe på gutteturen? Da anbefaler eksperten deg å ta det opp med partneren din.  Foto: Iurii Sokolov - Fotolia
LYVER HAN?: Er du bekymret for at det skjedde noe på gutteturen? Da anbefaler eksperten deg å ta det opp med partneren din. Foto: Iurii Sokolov - Fotolia Vis mer

Guttetur

Redd noe skjedde på gutteturen?

Dette er tegnene du bør se etter.

Publisert

KK.NO: Har partneren din oppført seg litt merkelig etter at han kom hjem fra turen med kompisene?

Da er du kanskje redd for at det ligger noe bak dette – kanskje han festet vilt og uhemmet, brukte altfor mye penger eller i verste fall var utro.

Det er fort gjort å trekke slike konklusjoner, men har du egentlig noe å bekymre deg for?

LES OGSÅ: Derfor er vi oftere utro på ferie

Bekymrer oss mer enn nødvendig

Ifølge Siril Jensen, som er sexologisk rådgiver, bekymrer vi kvinner oss altfor mye for hva som kan skje når kjærestene våre reiser på tur sammen.

- Helt ærlig tror jeg ikke det skjer så mye mer tull og tøys på gutteturer enn det gjør på jenteturer – både når det gjelder inntak av alkohol, flørting og pengebruk. Vi kvinner har derfor ikke mer grunn til å være skeptiske, enn det menn har for kvinner når de er på tur.

Når det er sagt, så er folk forskjellige.

- Noen mener det er en selvfølgelighet med et slikt innhold på tur, mens for andre går det helt fint uten. Noen er ute etter fester, noen er ute etter flørt og andre er ute etter det meste, så lenge det innebærer moro.

- Men som sagt; folk er forskjellige, så det kan godt hende at partneren din er den typen som klarer seg fint uten fyll, fest og flørt.

GUTTETUR: Ifølge eksperten skjer det ikke mer tull og tøys på guttetur enn det det gjør på jenteturer.  Foto: Riccardo Piccinini - Fotolia
GUTTETUR: Ifølge eksperten skjer det ikke mer tull og tøys på guttetur enn det det gjør på jenteturer. Foto: Riccardo Piccinini - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: Ville du tilgitt et sidesprang?

Ikke lett å avsløre

Videre forteller Jensen at det ikke alltid er like lett å avsløre om det ble mer festingen og moro på gutteturen enn det han gir utrykk for.

- Noen menn vil ikke klare å lyve for partneren sin og bli avslørt ganske raskt, mens andre er flinke til å skjule ting.

Dersom partneren din er av den typen som er flink til å skjule ting, kan du se etter følgene tegn som tilsier at han lyver:


Er det innafor å spørre kompisene hans om det skjedde noe på turen?

- Ja, men jeg opplever at kompiser støtter hverandre i stor grad. Så dersom en av gutta har vært utro eller gjort noe annet dumt på tur, vil kompisene mest sannsynlig holde tett om dette, da de «passer på hverandre».

TEGN PÅ AT HAN lYVER: Fravær av øyekontakt er et klassisk tegn på at personen lyver. Foto: Giulio_Fornasar - Fotolia
TEGN PÅ AT HAN lYVER: Fravær av øyekontakt er et klassisk tegn på at personen lyver. Foto: Giulio_Fornasar - Fotolia Vis mer

LES OGSÅ: Har dere vokst fra hverandre?

Konfronter ham

Hvis du har følelsen av at det kan ha skjedd noe på gutteturen, mener Jensen du bør ta det opp med partneren din.

- Oppfører han seg rart og du mistenker at det kan skyldes noe som hendte på gutteturen, anbefaler jeg deg å konfrontere han med det.

- Men husk; dersom det er noe han skammer seg over, er det ikke lett å bli konfrontert og han kan lett gå i forsvar. Derfor bør konfrontasjonen være nøye gjennomtenkt – hva er hensikten og hvordan skal du få ærlige svar ut av han, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer