GØY NÅ: Men ikke alltid like gøy dagen derpå. Sjekk våre velmenende og uhøytidelige råd under. Foto: Thinkstock.com
GØY NÅ: Men ikke alltid like gøy dagen derpå. Sjekk våre velmenende og uhøytidelige råd under. Foto: Thinkstock.com Vis mer

One Night Stand

Regler for one-night-stands

8 råd som gjør ting mye lettere dagen derpå.

Du bør aldri bygge deg opp forhåpninger om at «Nå har jeg endelig funnet mitt livs kjærlighet!» etter en one-night-stand eller en tilfeldig klinepartner.

Slike episoder kan virke magiske og fantastiske i begynnelsen – også plutselig er det som om noen har skrudd av bryteren.

Men det du kan gjøre er å ta noen forholdsregler for å gjøre ting så lite pinlig som mulig dagen derpå.

Her får du 8 råd enhver burde følge etter en one-night-stand, ifølge nettstedet Shine.

Les også:
Dette tenker menn etter sex
Derfor avskyr hun tilfeldig sex
Sex er best med eksen


1. Vit når besøkstida er over

Å ha en egentlig fremmed person liggende i senga di i flere timer kan være ubehagelig i seg selv.

Men når vedkommende i tillegg er bakfull med et sigarettduftende hår og en ølånde som har fått godgjort seg i løpet av natta, blir det ekstra ille. Ikke er det særlig romantisk heller.

Stem her!

Har du noensinne hatt en one-night-stand?Gjør ditt beste for å komme deg hjem i di egen seng så raskt som mulig. Husk at folk gjerne har ting de skulle fått unnagjort i helga.

Les også: Slik fikser du dagen derpå-håret

Ja, flere ganger
 
1252 (51%)
Nei
 
832 (34%)
Ja, men kun én gang
 
395 (16%)

2. Ikke ring eller send tekstmeldinger til vennene dine

Ikke bare øker det tida du bruker på å henge rundt i den andres seng, det er også svært uhøflig. La telefonen være til du er ute av kåken hans.

Les også: Derfor bør du passe på mobilen din

3. Ikke sjekk ut rommet for mye

Det kan hende du ser et bilde av kjæresten hans – eller verre.

Les også: Hvor går grensen for utroskap?

4. Skru på TV-en med en gang du våkner

Hvis du er skikkelig bakfull og har problemer med å fungere ordentlig, be til høyere makter om at fyren har TV på soverommet. Og hvis dine bønner blir besvart, skru det på sporenstreks. Det vil distrahere dere begge, og kan hjelpe til med å finne et dugelig samtaleemne i en heller pinlig situasjon.

Les også: Slik takler du sex-flausene

5. Ha kontroll på klærne dine

I lidenskapens hete virker det gjerne som en god idé å slenge BH-en tvers over rommet og trusa likeså. Men dagen derpå er det ikke spesielt moro å ransake soverommet hans etter ditt eget undertøy (som du derfor ikke har på deg…).

Hvilket undertøy liker menn? KK.no sitt mannepanel gir klart svar

6. Ikke gå på «frokost-date»

Dette bør unngås hvis du ikke er sikker på at dere begge er rimelig betatt av hverandre. Vanligvis avsluttes ikke one-night-stands med frokoster, så det kan gi falske forhåpninger om et nytt stevnemøte.

Les også: Slik får du draget i andre runde

7. Avslutt med stil

Vær realistisk. Selv om dere utveksler telefonnumre betyr det ikke at dere kommer til å ringe hverandre. Gi ham en klem, ønsk ham en fin dag – ikke nevn noe om å ta kontakt senere.

Ta testen: Hvor seriøs er han?

8. Le av deg selv

Den sexy kjolen, de 10 centimeter høye stilettene og sminka som har falt ned på haka kan gi deg til litt uønsket oppmerksomhet idet du vandrer ut av nabolaget hans klokka 9 søndagsmorgen. Da er det greit å ta det hele med en god dose selvironi.

Les også: Dette er drømmedama

Denne artikkelen har tidligere vært publisert på KK.no, men vi har valgt å trekke den frem igjen til interesse for nye lesere.