Reise

Reis, SPIS og nyt!

Maten kan være feriens store opptur! Her er tips for deg som skal til Italia, Frankrike og Hellas.

DRØMMEMÅLTID: I solnedgang, med sand under tærne, på en gresk øy.... Kan vel ikke bli stort bedre?!  Foto: Elizabeth S.Lingjærde
DRØMMEMÅLTID: I solnedgang, med sand under tærne, på en gresk øy.... Kan vel ikke bli stort bedre?! Foto: Elizabeth S.Lingjærde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være en utfordring å finne de virkelig gode matopplevelsene på ferieturen - med mindre man er litt lommekjent eller har gjort en del research på forhånd. Og det i seg selv kan være litt av en jobb. 

Men vi har de beste tipsene til deg rett her, etter å ha gått matveien grundig til verks i tre av de store feriedestinasjonene.

Les, reis, spis og nyt livet!

LES OGSÅ: Dette bør du pakke med på turen

Tips for Italia

Italienere spiser ikke frokost, så gjør som dem og start dagen på en kaffebar. Bestill en espresso, gjerne sammen med en liten søtsak, eller aller helst en tørr kake og et glass vann.

De bitte små, lokale kaffebarene er stinne av lokal kultur, og et flott sted å starte dagen som opplevelseshungrig turist. Når det er tid for lunsj, nærmere klokken 13-14, bør du komme deg inn i bakgatene.

Gjør research ved å spørre lokalbefolkningen om hvor de foretrekker å spise midt på dagen, og når. Bestill bord i forveien og belag deg på en fantastisk opplevelse.

Her spiser du i Milano

Sikt deg inn på et Osteria eller en Trattoria, som gamle Trattoria Milanese midt i finansdistriktets små snirklete gater i gamlebyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer