Sminkefjerner

Rens huden med microfiber!

Nå trenger du ikke utsette huden for ukjente ingredienser! Microfiberproduktene renser huden - kun med hjelp av vann!

MICROFIBERRENS: Vi har funnet produktene som renser huden din helt uten ukjente kjemikalier og tilsetningsstoff! Foto: Produsentene
MICROFIBERRENS: Vi har funnet produktene som renser huden din helt uten ukjente kjemikalier og tilsetningsstoff! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sliter du med tørr eller uren hud og er redd for hva alle de ukjente ingrediensene i renseproduktene gjør med huden din? Da bør du kanskje gi disse microfibrene en sjanse.

Disse produktene vasker nemlig huden helt ren - kun med vann!

Ønsker du å rense med microfiber, har du mange alternativer siden flere og flere varemerker fokuserer på naturlig rens.

Her ser du KKs kjøpetips:


SIER SEG ENIG: Make-up artist Tone Vid Skipà kan gjerne benytte seg av microfiberprodukter. Hun anbefaler likvel alle å rense godt med gode renseprodukter hver kveld. Foto: Astrid Waller
SIER SEG ENIG: Make-up artist Tone Vid Skipà kan gjerne benytte seg av microfiberprodukter. Hun anbefaler likvel alle å rense godt med gode renseprodukter hver kveld. Foto: Astrid Waller Vis mer

Gründer og skjønnhetsekspert, Linda Johansen, har lansert sin egen serie av microfiber-rens. Hennes microfibervotter består av 80 prosent polyester og 20 prosent microfiber fra nylon.

– Votten er perfekt til å bruke sammen med et rensemelk, hvis du bruker mye make-up. Men på morningen, når du bare trenger å fjerne overflødig olje i huden etter natten, holder det å bruke den sammen med vann, sier hun til KK.no.– Til en ung hud med lite sminke er rent vann det eneste man trenger, men med mye sminke er votten med på å fjerne ALLE sminkerester i porene og huden blir helt ren. Produktene fjerner også mascara med kun vann, uten å skade vippene, forteller Johansen til KK.

KKs make-up artist sier seg enig

– Microfiberprodukter gjør en ekstra god rensejobb sammen med vanlige renseprodukter, men hvis du skal bruke det alene er det best på morningen, når huden er fri for sminke, forteller make-up artist og skjønnhetsjournalist i KK, Tone Vid Skipà.

– Produktet kan også være et alternativ når du skal på en kort helgetur eller på sommeren når du ikke bruker like mye sminke, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Bli ren med microfiber

 • Fukt produktet med vann. Påfør rensemelk eller skrubbekrem om du vil.
 • Masser ansiktet med produktets ene side for deretter å snu og bruke den andre siden til å fjerne rester av makeup og eventuell rensemelk.
 • Skyll produktet godt med håndsåpe og heng til tørk.

 • Bruker du kluten eller votten hver dag, kan de vaskes i vaskemaskin på 40-60 grader èn gang i uken. Men ikke bruk skyllemiddel!

  – Microfiber eksfolierer porene mildt og holder en ung hud ren, og dermed forebygges urenheter, skriver Linda Johansen i sin nettbutikk.

  GJENBRUK: Mikrofibervottene fungerer bra for de som ikke finner en sminkefjerner for sin hudtype, eller som sliter med tørr hud. Lever du på budsjett og vil unngå sminkefjernere med alkohol? Disse kan vaskes og bruker om og om igjen! Foto: All Over Press
  GJENBRUK: Mikrofibervottene fungerer bra for de som ikke finner en sminkefjerner for sin hudtype, eller som sliter med tørr hud. Lever du på budsjett og vil unngå sminkefjernere med alkohol? Disse kan vaskes og bruker om og om igjen! Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer