Jennifer Aniston

Så du slik ut?

Jennifer Anistons manke og Nicole Kidmans krøller. Disse var frisyrene vi helst ville ha.

Så du slik ut?
Publisert
Sist oppdatert
Var du også blant dem som sendte Jennifer Aniston lange, misunnelige blikk hver gang tv-serien «Friends» rullet over skjermen? Eller brukte du tilmer foran speilet for å få til den søte, bustete sovesveisen, gjerne med hårspenner i panneluggen? Vi har samlet de 11 frisyrene som virkelig gjaldt på 90-tallet. Se bildene lenger ned i saken.

Dette er årets farsott

I år er det Kate Moss som har frisyren alle er ville etter. Også Katie Holmes sans for fine frisyrer har fått kvinner til å løpe til frisørstolen for å bli klippet akkurat som henne. Slik kopierer du Katie-looken. Og her kan du se hvordan stjernene styler håret sitt denne våren. Har du ikke tid til å gå til frisøren, er det ingen fare. For også ettervekst kan være trendy. Ta bare en kikk på Madonna, Gwyneth Paltrow og Sienna Miller.

Her er frisyrene vi brukte 90-tallet på å kopiere:

De ekte trendsetterne

Men mens de fleste av oss gjorde vårt beste for å imiterere stjernefrisyrene, var det alltid noen som skapte sine egne moter, og som fortsatt gjør det. Her er ti tøffe kvinner som blir trendsettere hver gang de går ut av døra. Denne sesongen har en også en rekke nye, kule jenter entret arenaen. De er opprørske, stilsikre og kommer trolig til å prege motebildet framover. Her kan du se alle de nye it-jentene vi har tro på.

Hvordan gjør de det?

Lurer du på hvordan stjernene klarer å alltid se så fantastiske ut? Her kan du få stjernestylistenes beste skjønnhetstips.

Høy glamfaktor, lite jobb

I vår setter superstjernene opp håret på en ny måte. Looken ser både glamorøs og avansert ut - helt uten å være vanskelig å få til selv. Er ikke det selve meningen med en kul frisyre? Alt du trenger er en spray som gir litt hold, og en pakke hårnåler eller noen kule klyper. Og har du et hår som ikke er helt nyvasket, funker sveisen enda bedre.

Slik får du frisyrene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer