Fin

Så fin kan du også bli

Enkle knep gjør det mulig.

Så fin kan du også bli
Publisert
Sist oppdatert
Mens noen stjerner kler av seg nesten alt de har og kliner på med sminke og smykker når de skal være ekstra fine, er det andre som gjør det motsatte.

Stilen som gjelder nå

Skal du være ekstra fin denne våren, gjør som Angelina Jolie og Scarlett Johansson, og sats på en glamorøs og elegant stil. Nå er det den enkle retro-stilen fra 40-tallet og 50-tallet som gjelder. Tenk Marilyn Monroe og jentene fra tv-serien Mad Men, og pynt deg med oppsatt hår og feminine kjoler.

Dette er trendfargene

Til leppene er de knallrøde fargene alltid lekkert, men prøv også vårens nye leppestifter i korall og bringebærrosa. Ikke glem at det er helt lov å mikse det nostalgiske og det helt moderne.

Få vakre øyne

Nå kommer øyeskyggene i en rekke supersøte farger. Lyserosa, syrinlilla og mintgrønt er bare av noen av fargene du kan glede deg til å pynte deg med.

Hvordan gjør de det?


Lurer du på hvordan stjernene klarer å alltid se så fantastiske ut? Her kan du få stjernestylistenes beste skjønnhetstips.

Se Hollywoods vakreste retro-stjerner:Når ingenting hjelper

Men har man først tatt på seg en av disse skrekkelige Oscar-kjolene er det kanskje ikke så mye hjelp med glamorøs styling og lekre lepper. Se Oscar-kjolene det skal mye til for å bli fin i.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer