Helse & Livsstil

Så lett blir han din for evig

Her er knepene som får drømmemannen på kroken, og holder ham der.

Så lett blir han din for evig
Publisert
Sist oppdatert
Finnes det en bestemt situasjon hvor en mann innser at han elsker deg og føler han er klar til å binde seg?

Sannsynligvis er det ikke fullt så enkelt. Men det er noen generelle tips som du kan utnytte til din fordel.

 • Veien til mannens hjerte

 • - Menn har visse medfødte behov som må innfris før de føler at de virkelig kan knytte seg til deg, hevder psykiater Paul Dobransky, forfatter av boken The Secret Psychology of How We Fall in Love.

  - Når en mann, ubevisst eller ei, innser at du er ideell på alle disse områdene, vil han binde seg, sier psykiateren.
 • Slik skal en bra mann være

 • Magasinet Cosmoplitan har innhentet råd fra flere eksperter. Kanskje kan du få bruk for denne listen når du vil ha mannen du er interessert i:

  Få frem helten i ham

 • Vis noen av svakhetene dine
  – Det betyr ikke at du skal være hjelpeløs, men lar du ham se din sårbare side, vil det bringe ham nærmere. Det vekker beskytterinstinktet han har om å ta vare på deg, sier doktor David Givens, forfatter av boken «Love Signals».


 • Gi ham muligheten til å styre showet. Og ikke glem å takke ham etterpå. Når en mann føler seg som Supermann ved å være sammen med deg, vil også følelsene han har for deg vekkes til live.

 • Ta testen: Hva slags type mann er han?

 • Be ham gjøre deg en tjeneste. Spør ham om å fikse eller ordne noe for deg. Å gjøre en praktisk tjeneste for deg, er en måte han kan knytte seg til deg på som framhever hans følelse av suksess.

  Spør hva han mener. Om det handler om de beste reisesidene på internett eller om hvilken datamaskin du bør kjøpe, gir det ham indirekte beskjed om at du verdsetter hjernen hans like mye som du liker resten av ham.

  Kle deg i myke stoffer - og T-skjorten hans Delikate stoffer som silke, sateng og pels kan trigge intense amorøse følelser hos menn. Det er ikke for ingenting at mange fantaserer om silkeundertøy og het elskov under sexy satenglaken. Dessuten understreker stoffene dine myke, femnine sider. Slenger du på deg T-skjorten hans viser du at du har valgt å være med ham framfor andre menn.
 • Slik vil han kle deg

 • Få ham til å innse at du ikke holder ham desperat i bånd

  Mange føler seg ubekvemme når du jakter på dem, de føler seg fanget. En rekke potensielle kjærester hater også tanken på at et forhold skal legge bånd på det sosiale livet utenom forholdet.
 • Dette er hans drømmedame

 • Vis ham at han får beholde identiteten sin, selv om han skulle bli del av et forhold.

  - Hvis du gjør det klart at du liker ham for den han er og ikke forventer at han skal forandre seg, vil han føle at du virkelig forstår ham uten at han føler seg truet, sier doktor Dan Neuharth, forfatter av «Secrets You Keep from Yourself».

  - Gjør du dette, får du ham til å føle seg barsk, samtidig som han får enda en grunn til å like deg, sier Neuharth.

  Slik gjør du det:

 • Avvis ham av og til. La ham jakte på deg. Takk nei til tilfeldige planer han har om at dere skal møtes. Han vil lure på hva du driver med, og kanskje bli lettet og åpne seg mer. Er det alltid du som ringer eller ber om avtaler, finner du ikke ut hvor interessert han egentlig er i deg.

 • Del frykten din. Noen menn holder tilbake fordi de tror alle kvinner er ute etter en forlovelsesring og en baby. Føler du deg usikker på å binde deg, så fortell ham det. Han vil bli beroliget av at du ikke prøver å fange ham - og at du i likhet med ham er villig til å se ting an.

 • Gjennoppdag deg selv. Forandre utseendet nå og da. Det er ikke mye som skal til - for eksempel håret utslått hvis du vanligvis har det oppsatt. Det minner ham på at personligheten din har mange sider - mange av dem spennende og uoppdagede.


 • Respekter privatlivet hans. La ham beholde visse deler av privatlivet, og signaliser at du respekterer det. Han må ha pusterom uavhengig av deg. Det vil si at du ikke trenger å gå igjennom dokumentene på pc-en hans eller sniklese tekstmeldinger.

 • Vis at du respekterer og setter pris på ham

  Uansett hvor barsk han virker, trenger han å vite at du setter pris på og respekterer ham.

  - Det øker selvfølelsen hans, både i hans og andres øyne, og det vil føles naturlig for ham å knytte seg til deg, sier Dobransky.

  Slik kan du vise ham hvordan du verdsetter ham:


 • Gjør ham gladere. Le når en av dere gjør noe dumt mens dere har sex. Se dumme filmer sammen. Dra ham med ut når han depper. Klarer du å være et lyspunkt i tilværelsen hans, selv på tunge dager, blir du uunnværlig for ham.

 • Ta ordet i sosiale sammenhenger. Sjarmér folk dere møter og han vil være ekstra takknemlig for at han har deg.

 • Lek med hjernen. Det høres kanskje sprøtt ut, men aktiviteter som Scrabble, puslespill og sjakk krever mentale utfordringer som viser hvordan du løser problemer. Ubevisst viser det ham at du er et godt valg når det gjelder å videreføre genene hans.

 • Vær en førstepremie. La ham se deg gjennom andres øyne, så han blir minnet på hvor heldig han er som har deg. Inviter ham på et arrangement hvor du kan briljere. Eller gjør det enkelt, og la ham stå mellom deg og en annen mann han synes oppfører seg litt for innpåslitent mot deg i baren.

 • Gjør koselige ting sammen

  - Å forelske seg, er en prosess hvor man utvikler ømhet og hengivenhet. Det skjer når hormonet oxytocin oversvømmer hjernen, sier doktor Alan Hirsch, som er direktør for Smell and Taste Treatment and Research Foundation. Dette kjærlighetshormonet utløses når du føler deg vel sammen med andre. Og er mannen i det liv avslappet når han er sammen med deg, vil han slutte å stille spørsmål ved om forholdet er riktig, eller ikke. Det er slik det skal være.

  Lag mat sammen

  Jo oftere dere lager middagen sammen, jo mer vil han forbinde det med den gode følelsen han får ved å innta måltidet med deg. Når du handler mat, så kjøp av og til favoritten han har nevnt i en bisetning. Det gjør at han føler seg mer hjemme hos deg. Sov inntil ham, eller ta en høneblund når du sitter i armkroken hans i sofaen. Da viser du at du har tillit til ham.
 • Slik bevarer du kjærligheten

 • Dette får ham til å rygge

  Følgende kan ifølge Cosmopolitans ekspertpanel få ham til å revurdere om han skal innlede et seriøst forhold med deg.

  1) Du diskuterer aldri. Selv om krangling ikke er favoritthobbyen hans, er det ikke nødvendigvis et positivt trekk at du nikker til alt han sier, eller ikke tør å vise hva du mener når han har oppført seg idiotisk. Muligens vil han bekymre seg for at:
 • Om du ikke viser tegn til det nå, kommer du til å miste besinnelsen på et senere tidspunkt.
 • Du er en dørmatte.
 • Du liker ham såpass lite at du faktisk ikke bryr deg noe særlig.

  2) Han får panikk
  Mange menn frykter at de må gi avkall på mye om de går inn i et forhold; venner, fotball med gutta, trening, og så videre. Når en mann innser at han har falt for deg kan han dermed få panikk og trekke seg fra hele opplegget. Dersom du takler den barnslige oppførselen hans på en måte som ikke gjør at han får frykten sin bekreftet, vil han etter all sannsynlighet roe seg raskt.

  3) Han prioriterer en annen mulighet
  Dersom en ny og stor mulighet er på gang i andre deler av livet hans, kan han vegre seg mot å involvere seg med deg. Det kan være en fremskyndelse på jobb, som betyr at han må arbeide mer. I stedet for å balansere det med kjærlighetslivet, prioriterer han karrieren og tror at forholdet deres vil overleve tåken.
 • Ta testen: Er han noe å samle på?

 • Funker ingen av disse rådene, er det kanskje bare å bite i det sure eplet og innse at han rett og slett ikke er interessert.
 • Dumpet? Slik overlever du
 • Sex med eksen
 • Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  LYKKELIG EKTESKAP? Svaret på et langt ekteskap er å ha et stille et...Det tyder hvert fall forskning på!
  LYKKELIG EKTESKAP? Svaret på et langt ekteskap er å ha et stille et...Det tyder hvert fall forskning på! Vis mer
  Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  Så lett blir han din for evig
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer