Hvor mange dager av livet ditt kommer du til å ha sex? Foto: Panther Media
Hvor mange dager av livet ditt kommer du til å ha sex? Foto: Panther Media Vis mer

Sex

Så mange dager har du sex

Hvis du legger sammen all tiden du bruker på sex gjennom et helt liv.

Publisert
Å lage oversikter på det ene og det andre i livet er gøy. Noen har regnet seg frem til at vi drømmer i omtrent seks timer i løpet av et liv. Vi drikker over 60 000 liter vann og vi banner bak rattet 32025 ganger i løpet av livet vårt.
I gjennomsnitt kysser vi i 20160 minutter, og 2580 ganger har en britisk person sex. Og noen har selvsagt regnet ut gjennomsnittet for hvor mange timer med sex vi har gjennom et helt liv.

Les også: Dette bør du ha fått med deg om sex

52 dager

Den engelske apotekkjeden Lloyd's Pharmacy har gjennomført en undersøkelse der de spurte 1800 briter om hvor ofte og hvor lenge akten varer når de har sex, skriver Ekstrabladet.dk.

Gjennomsnittslengden på samleiet er 19,5 minutter, noe som ifølge apotekernes beregninger gir et samlet sexforbruk på 52 dager og åtte minutter - gjennom et helt liv.

Les også: 10 minutter sex er nok

En time - i løpet av hele livet

Det var forøvrig store forskjeller på de minst og mest aktive: Noen har kun en time og 15 minutter sex i løpet av livet, mens andre kan se tilbake på (eller frem mot) 170 dager i senga.

Og ja, de fleste sexminuttene nytes når vi er unge. I den største seksualundersøkelsen i Storbritannia svarte 18 876 personer på spørsmål om sitt sexliv. Undersøkelsen viste at de under 40 hadde sex seks ganger i måneden mens par under 25 hadde sex elleve ganger i måneden.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer