UNDERTØY: Hva synes egentlig mannfolka om undertøy? Foto: Kaspars Grinvalds - Fotolia
UNDERTØY: Hva synes egentlig mannfolka om undertøy? Foto: Kaspars Grinvalds - Fotolia Vis mer

Undertøy

Så mye har undertøy å si for gutta

Er det egentlig så nøye hvordan det ser ut?

Publisert

KK.NO: Er du en av dem som sjelden kjøper nytt undertøy, da du føler deg mer enn bra nok i de komfortable bomullstrusene du kjøpte for noen år siden?

Eller tar du stadig turen innom de mest eksklusive undertøysbutikkene for å oppgradere det du har i garderoben?

Uansett hvilken type du er, synes vi du bør gå i det du føler deg mest komfortabel i. Men hvordan er det egentlig med mannfolka?

Foretrekker de sexy blonder eller komfortable hotpants?

LES OGSÅ: #KKnaturlig-kvinnene i lekkert undertøy fra Triumph

Kvinner bryr seg generelt mer enn menn

Daglig leder i coachingselskapet Dating Adventure, Espen Korsvik, tror det å ha pent undertøy er viktigere for kvinner enn det er for menn.

- Menn setter selvsagt pris på at kvinner går med pent undertøy, men vi legger ikke i like stor grad merke til de små detaljene.

- Dette er tross alt plagg som nesten ikke blir lagt merke til, da de er under klærne og ofte blir revet rett av, sier Korsvik.

UNDERTØYET BLIR REVET AV: Eksperten mener menn ikke bryr seg så mye om undertøy, da det er plagg som ofte blir revet rett av. Foto: NTB Scanpix
UNDERTØYET BLIR REVET AV: Eksperten mener menn ikke bryr seg så mye om undertøy, da det er plagg som ofte blir revet rett av. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Ikke dropp undertøy under treningstightsen

Bestemortruser og fargen beige er uheldig

Når det er sagt, synes Korsvik at det er enkelte undertøysvarianter og farger som er mer flatterende enn andre.

- Personlig foretrekker jeg både truser, hotpants og g-strenger fremfor store bestemortruser.

Hvordan er det med farger da, er noen finere enn andre?

- Jeg tror mange menn synes undertøy i hvitt, sort og rødt er sexy, gjerne med blonder. Beige er derimot en uheldig farge. Det kan kanskje være praktisk å ha undertøy i beige med tanke på at det ikke synes under klærne, men fint er det ikke, sier han.

UNNGÅ BEIGE: Skal du kjøpe undertøy anbefaler eksperten deg å holde deg unna fargen beige.  Foto: NTB Scanpix
UNNGÅ BEIGE: Skal du kjøpe undertøy anbefaler eksperten deg å holde deg unna fargen beige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Disse fargene kan øke sexlysten

Viktig å vise at du har gjort en innsats

Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, mener det er svært individuelt hvordan menn forholder seg til dameundertøy.

- For noen kan det nok være svært fetisj, men for de fleste menn har det ikke noe spesielt å si hva hun har på seg under klærne.  

- Når det er sagt, liker menn, akkurat som kvinner, å se at du har gjort en innsats – at du har pyntet deg og gjort deg fin for ham. Dette er en fin måte å vise interesse og respekt på, og det er alltid sexy.

Korsvik mener også at det er bra å vise at du har gjort en innsats for partneren din, men legger til at det samtidig er viktig at du føler deg komfortabel i det du har på deg.

- Husk at det pene ikke alltid må komme først, det er vel så viktig å føle seg komfortabel i det man har på seg. Jeg mener det absolutt er lov å ha komfortabelt undertøy, men det skader ikke å eie et par sexy sett, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer