Fisk Og Skalldyr

Saftig torskefilet

Denne retten blir ekstra saftig fordi den grilles i folie. Ypperlig turmat! Tilberedningstid: 10 min + steketid.

(Illustrasjonsfoto) Foto: Colourbox
(Illustrasjonsfoto) Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert




4 personer

2 pakker torskefilet
4 store poteter
1 purre i skiver
4 fedd hvitløk i biter
1 boks knuste tomater
salt og pepper
1 ss smør
alumininumsfolie

Del fiskeblokkene i to og legg de i hver sin smurte foliepakke. Fordel purre, hvitløk og knuste tomater i folien og krydre. Del potetene opp i tynne skiver og fordel i pakken. Brett pakkene sammen så de blir helt tette, og legg de på grillen eller i ytterkanten av bålet til fisken er ferdig og potetene er passe myke.

  • Tilbake til ukeplanen







  • (Illustrasjonsfoto) Foto: Colourbox
    (Illustrasjonsfoto) Foto: Colourbox Vis mer
    Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer