Neglelakktrender

Sånn skal neglene se ut nå

Du har sannsynligvis alt du trenger allerede. Alt du trenger er en tur i barskapet og aviskurven.

AVISMANIKYR: Enten du er ekstra glad i ord og bokstaver eller bare liker å dekorere neglene dine, kan denne avislooken være noe for deg. Du fikser det enkelt selv. Se hvordan lenger ned i saken.  Foto: Aina Kristiansen / www.pudderkvastrabagast.com
AVISMANIKYR: Enten du er ekstra glad i ord og bokstaver eller bare liker å dekorere neglene dine, kan denne avislooken være noe for deg. Du fikser det enkelt selv. Se hvordan lenger ned i saken. Foto: Aina Kristiansen / www.pudderkvastrabagast.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I fjor var vi gale etter muldvarpfargede negler. I vår og sommer har knalle farger vært supertrendy, og til og med Mette-Marit har hoppet på trenden.

Mønstre av alle slag

Det er ikke bare farger som preger motebildet på skjønnhetsfronten. Nye, lekne neglelakkmønstre og -finisher dukker opp med mer eller mindre jevne mellomrom.

Vi så Lindsay Lohan skrive obskøne meldinger på batikklignende bakgrunn i forbindelse med et oppmøte i retten.

Vi har også sett både dyreprint, glitter, metalliske overflater, halvmåneformede manikyrer og graffitieffekter.

LES OGSÅ: Nå skjer det noe med neglelakken

Nå har avispapirlooken dukket opp, og den er faktisk superenkel å få til selv.

Dette trenger du

  • Lys neglelakk, for eksempel hvit, rosa eller gul.
  • Avispapir (nok til å dekke alle neglene med tekst)
  • Saks
  • Alkohol (dersom du ikke har desinfiserende alkohol, kan du faktisk bruke vodka eller en annen klar sprit)
  • Overlakk

Slik gjør du det


Se bilder for hvert trinn her:


Trinn 1: Start med rene, tørre negler – gå gjerne over dem med neglelakkfjerner før du starter lakkingen.

Trinn 2: Legg den lyse neglelakken du ønsker som bakgrunnsfarge. Lyse farger krever ofte to strøk, og du kan gjerne bruke en underlakk først. La lakken(e) tørke godt mellom hvert strøk.

LES OGSÅ: Slik får du perfekt lakkerte negler hver gang

Trinn 3: Klipp ut små lapper med avispapir, og sørg for at de har nok tekst på seg. De bør være litt større enn neglene dine, så de dekker dem helt og du får tekst over hele neglen.

Trinn 4: Hell litt alkohol i korken eller i en liten bolle. Dypp én og én avispapirbit i alkoholen og press siden med bokstaver mot én og én negl i cirka ti sekunder, mens du passer på at den ikke sklir. Trekk lappen forsiktig av neglen, akkurat som en midlertidig tatovering (en slik du fikk i Donald-bladet eller Kinderegget da du var liten).

Trinn 5: Gå over hver negl med en overlakk for å få neglelakken til å sitte lenger. For en skikkelig avispapirlook kan du bruke en matt overlakk, for eksempel Matte About You fra Essie. Jobb raskt når du tar på overlakken, sørg for å ha nok produkt på penselen og gå over hvert område bare én gang – da unngår du å dra bokstavene utover neglen.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer