Marie Claire

Se fy-listen for Halloween

Noen påfunn er like greit å styre unna.

Du er ikke nødt til å velge et antrekk som setter puppene på full utstilling bare fordi det er Halloween. Foto: All Over Press
Du er ikke nødt til å velge et antrekk som setter puppene på full utstilling bare fordi det er Halloween. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For å komme seg gjennom Halloween med verdigheten i behold, da kan det være på sin plass å pugge denne listen, skriver Marie Claire.
 • Hett på Halloween
 • Her er de 25 klassiske tabbene:

  1. Ikke kle deg ut som naughty kattepus, kanin, sykepleier, hushjelp eller nonne med puppene på utstilling. 2. Ikke tenk at fordi du er utkledd, så kan du oppføre deg som du vil. For å snu litt på det: ville du ikke latt fremmede menn drikke tequila fra navlen eller brystene dine uten maske på, ikke la dem gjøre det nå. 3. Ikke grav ut et gresskar bare fordi Ingrid Espelid Hovig har bedt deg om å gjøre det (!) 4. Ikke ta offentlige transportmidler iført Amy Winehouse-parykk (eller Palin for den saks skyld..) 5. Ikke kle deg ut som en håndverker dersom din tolkning av en gullgraver er å gå i gullundertøy og ha en gullhjelm på hodet og din tolknig av en rørlegger er å stille i nettoen, bærende på et rør.. 6. Ikke vær med på kollektiv eplespising fra snor i taket eller andre barndoms festleker, det blir for mye spytt. 7. Ikke gi barna som kommer på døra sunne godter som rosiner og klementiner. Om noen år er de tilbake, armert med toalettpapir og egg, klare for å hevne seg. 8. Ikke server gjestene drinker med direkte usmakelige navn som Heksespytt, Nonnesaft eller Jomfrublod. 9. Ikke løp rundt i hjemsøkte hus med tarmlignende spagettitråder og øyeballlignende druer i hendene. 10. Ikke syng Monster Mash av full hals. 11. Ikke kle poden ut som en Wonderbaum. 12. Ikke tving din kjære til å kle seg ut som Samantha Ronson, mens du selv kler deg ut som Lindsey Lohan. 13. Dropp den naughty delen av rollen «naughty sekretær». 14. Dropp sekretærdelen. 15. Ikke bruk din forkledde identitet til å snoke rundt i din ekskjærestes hus. 16. Ikke dukk opp på festen som et uflidd morgentryne, det vil garantert svi når de andre festdeltakerne spør hva du er utkledd som. 17. Ikke glem å iføre deg ett eller annet under mumiekostymet (som består av to stk. upålitelig doruller). 18. Ikke gi bort eldgammelt godteri. 19. Ikke tro at alt som smaker frukt ikke medfører kuppelhode dagen derpå. 20. Ikke overbevis deg selv om at fyren som er utkledd som Romeo er din sjelevenn. 21. Ikke tving katten din til å gå med parykk.22. Ikke dans forførerisk iført kyllingkostyme. 23. Ikke innbill deg selv at du klarer å stoppe etter en håndfull popcorn24. Ikke spis noe som har blitt brukt som monsterhjerne for en time siden. 25. Ikke gå hjem sammen med Pete Dohertys dobbeltgjenger, med mindre du har forsikret deg om at hans uflidde stil og fete hår bare skyldes kostymet. LES OGSÅ:
 • Skummelt sexy
 • Dekk til fest for de døde
 • Hvordan lage gresskarpai?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer