Konkurranse

Se hvem som vant

En av disse MMS-bildene var verdt en tur til Portugal.

TUR TIL PORTUGAL: Over 200 bidrag kom inn i MMS-konkurransen i anledning KK-dagen. Se i bildeserien under hvem som vant.
TUR TIL PORTUGAL: Over 200 bidrag kom inn i MMS-konkurransen i anledning KK-dagen. Se i bildeserien under hvem som vant. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I anledning KK-dagen 12. mars inviterte vi til en uhøytidelig konkurranse, hvor premien var reise og ukesopphold for to i Portugal.Alt man trengte å gjøre var å ta et bilde av en situasjon man forbinder med glede.

Heldig vinner

Blant over 200 bidrag har vi valgt ut en heldig vinner. Og vinneren er Cecilia Stockman-Kaas, som sammen med søsteren Felicia Stockman sendte oss et bilde hvor de poserte foran en statue under KK-dagen.- Dette er jo helt fantastisk, sier den glade vinneren når KK.no kontakter henne med den gode nyheten, før hun fortsetter;- Jeg kjenner faktisk hun som vant en bil for en måned også, men at jeg skulle vinne turen, det er jo helt utrolig, sier Cecilia.

Tar med søsteren

Søstrene syntes motivet passet perfekt til KK-dagen.- Statuen var flott og fantastisk i seg selv, akkurat som KK-dagen. Og slik følte vi oss faktisk selv også, forteller Cecilia, som planlegger å ta med seg nettopp søsteren på vinnerturen til Portugal.- Ja, jeg må helt klart ta med meg henne på dette. Søstrene tok turen til KK-dagen fordi de syntes de fortjente litt input og et «boost».- Vi var henrykte over dagen. Det er fint å kunne gi seg selv et slikt kick, sier Cecilia, som særlig lot seg inspirere av Mia Törnblom.- Hun var utrolig morsom og inspirerende. Jeg synes også de andre foredragsholderne hadde fantastiske historier å fortelle, avslutter Cecilia.

Se de 24 beste bildene, inkludert vinneren, her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer