Hår

Se, hvilken sveis som er tilbake

David Beckham relanserer denne noe spesielle guttefrisyren fra 90-tallet.

MIDTSKILL: Husker du den denne sveisen? Nå er den her igjen. Foto: All Over Press
MIDTSKILL: Husker du den denne sveisen? Nå er den her igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stem her!Hva synes du om frisyren?Det er ikke bare Christina Aguilera-sveisen med klorbleket overhår og farget underhår som ser ut til å gjøre comeback.Også 90-tallets fløtepussleik, halvlangt hår med midtskill, er på vei tilbake. SE OGSÅ: Her er 2011-frisyren«The butt cut»Sveisen som på engelsk er kjent som «the butt cut» (ja, du kan sikkert tenke deg til hvorfor…), er definert slik på UrbanDictionary.com: Frisyre hvor håret er delt på midten, populær på 70- og 80-tallet. Vi har imidlertid solide bildebevis på at den feite midtskillen var med oss langt inn på 90-tallet. I alle fall på tv-skjermen. Husker du for eksempel Jared Leto fra My So-Called Life, Barry Watson fra 7th Heaven, eller Jared Padalecki fra Gilmore Girls?Se store bilder her:

David viser veiOg det er ikke hvem som helst som står i bresjen for resirkuleringen: Selveste David Beckham (35), mannen som ga metroseksualitet et ansikt - og ikke minst flere frisyrer. Vi nevner bare hanekam, fletter, hårbøyle og grorudpalme...Se store bilder her:

Så nå kan man vel trygt si at enten er sirkelen sluttet eller så er bunka snudd. For det var nettopp med «butt cut» den daværende Manchester United-spilleren for alvor slo igjennom - både som fjortisveggpryd og fotballstjerne.Se flere bilder av David Beckham gjennom tidene på ThisIsLondon.co.uk. P.S - Redaktør av KK.no, Linda Joachime Helgesen Aslaksen, tilstår herved at hun også har hatt guttesveisen. På konfirmasjonsbildet sitt. Og nei, det får du IKKE se i denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer