Agyness

Se, så like de er

De har stjernefrisyrene som aldri går av moten.

Se, så like de er
Publisert
Sist oppdatert
De har de vakreste frisyrene og den lekreste sminken. Både Agyness Deyn, Mischa Barton og Dita von Teese får stadig moteskryt for at de har funnet sin egen stil og holder på den. Men er det egentlig slik at de har skapt sin egen look eller har de latt seg inspirere rått av andre trendsettende kvinner? Se bildene og døm selv.
 • Hvor er resten av klærne?
 • Solbriller som gjør susen
 • Sommermoten du vil elske
 • Klassisk som Audrey

  Natalie Portman har kopiert stilen til filmstjernen Audrey Hepburn. Den lave knuten, de lett sotede øynene og de kraftige øyebrynene gir en feminin og klassisk look som kler de aller fleste.

  Vakker som Veronica

  Mad Men-stjernen January Jones har en av vårens søteste stiler. Tv-serien Mad Men med de vakre 50-tallskjolene, de lekre perlene og de glamorøse frisyrene har virkelig satt sitt preg på motebildet denne våren. Mon tro om ikke serieskaperne hadde pin up-modellen Veronica Lake i tankene da de designet stilen til Betty Draper som spilles av vakre January Jones?

  Rocka som Jane

  Skuespiller og sanger Jane Birkin har ikke bare fått en av verdens aller kuleste vesker, The Birkin Bag fra Hermès, kalt opp etter seg. Hun huskes kanskje best for å ha stønnesynget seg gjennom «Je t'aime... moi non plus» sammen med Serge Gainsbourg. Men hun har også vært et viktig stilikon som blant annet har inspirert Mischa Barton. Og vi har ikke sett det siste fra Birkin-kanten. Datteren Lou Doillon er nemlig en av de største up-and-comming-modellene.

  Kul som Twiggy

  Kritikerne vil hevde at hun ikke har peiling på stil. Men modellen Agyness Deyn har fått mye oppmerksomhet for frisyrene sine. For en tid siden fikk den jenter til å valfarte til frisøren for å få den samme korte, tøffe og blonde looken. Men hadde vi ikke sett dette før? En kikk i motearkivet viser at jovisst. Modellen og popart-ikonet Twiggy ble ikke bare kjent for sin sykelig lave fettprosent. Hun gjorde også de sotede øynene og den korte, platinablonde sveisen til sitt varemerke.

  Elegant som Elizabeth

  En gang var Elizabeth Taylor en av Hollywoods mest toneangivende og trendy kvinner. Nå er det burlesk-artisten Dita von Teese som svinser rundt på premierefester. Hun lanserer undertøy det virkelig damper av, og stadig får skryt for den gjennomførte og ytterst elegante stilen sin. Hun har gjort pin up-kjoler, svart hår, blek hud og røde lepper til sitt varemerke, og ser alltid helt fantastisk ut.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.