Los Angeles

Selg eks-kjærestens gaver

Er et diamantkjede og dårlige minner alt du sitter igjen med etter ekskjæresten?

Foto: Image SourceAll Over Press
Foto: Image SourceAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Diamanter varer evig. Det gjør desverre ikke alltid kjærester. På nettbutikken ex-boyfriendjewelry.com selger sinte, skuffede og bedratte kvinner både gifteringer og diamantsmykker de har fått av mennene de en gang var sammen med. - For mange er minnene knyttet til disse smykkene så vonde at det er umulig å ta dem rundt halsen, sier Marie Perry, en av grunnleggerne av siden, til News.com.au.
 • Disse er mest utro
 • Jeg er ensom i forholdet
 • Redd forholdet slik
 • Diamanter og følelser

  Ideen til nettbutikken kommer fra Megahn Perry, en skuespiller og skribent bosatt i Los Angeles. Hun ville gjerne ha et trygt sted å kvitte seg med smykker som hadde mye følelser som anheng. Både vakre diamanter og verdifullt gull lå og støvet ned i ulike smykkeskrin og sminkebordskuffer, og dette kunne hun gjøre noe med. Derfor startet hun nettbutikken sammen med stemoren Marie Perry. Nå er det omtrent 1500 gjenstander til salgs. Sidene har mer enn 50 000 sidevisninger hver dag og over 21 000 registrerte brukere.
 • 9 tegn på utroskap
 • Finnes varig kjærlighet?
 • Dette gir drømmeforholdet
 • Penislengden avslører utroskap
 • Forteller om bruddet

  Kvinnene som selger smykkegaver de ikke lenger vil ha, får beholde hele overskuddet selv. Det eneste som kreves er at de forteller historien om hvorfor de ønsker å kvitte seg med gullet og glitteret.- Vi tilbyr en fellesskap. Mange kvinner har sterke følelser for disse smykkene, selv om de ikke kunne tenke seg å bruke dem igjen. Men det er likevel viktig for dem at de blir solgt til noen som bryr seg om dem.

  Såret og bedratt

  Et halskjede selges med denne reklamen: Like pent som han trodde han selv var! Vi var sammen i et år, men alt han gjorde var å skryte av seg selv. Jeg måtte la ham gå. Nå må jeg la dette smykket gå også. En annen kvinne selger et par øredobber med følgende hjertesukk-begrunnelse: Han var desverre ikke den jeg trodde han var. Uansett, nå er han ute av byen. Her selges Louis Vuitton-vesker som selgerne hevder er like falske som mannen som gav den i presang. Selgeren av en diamantring skriver følgende: Vi hadde litt problemer i forholdet, men jeg tenkte jeg kunne redde forholdet, så jeg tok i mot diamantringen. Jeg rakk å bruke den i to dager, før jeg overrasket kjæresten min i senga med bestekameraten hans. Jeg har behodt ringen, men jeg klarer ikke bruke den uten å få visse bilder i hodet.

  - Fortjente dem ikke

  Wendy Good har brukt siden. Hun mener at kvinner gjennom denne siden endelig oppnår rettferdighet. - Det beste med denne siden er vissheten om at disse kvinnene har funnet en vei ut av vanskelige situasjoner. Jeg liker tanken på at alle disse mennene der ute har tapt. De har både tapt smykkene pluss kontrollen over kvinnene som de aldri fortjente uansett.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer