Utro

Sender falske utroskaps-brev

Ukjent brevskriver skremmer gifte kvinner i Stockholm.

Foto: Image SourceAll Over Press
Foto: Image SourceAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Minst tre kvinner har fått et brev som påstår følgende: «Din mann er utro med min venninne».Det melder den svenske nettavisen Expressen.se.
 • Disse er mest utro
 • - Ubehagelig

  En av kvinnene som fikk et slikt håndskrevet brev i posten er nygifte «Monica» i 40-årsalderen. - Det var ubehagelig, sier Monica, som ønsker å være anonym, til Expressen.se. Mannen hennes er også bekymret.- Det kjennes enormt merkelig, som en Agatha Christie-bok med anonyme brev som påstår ting, sier han.
 • 9 tegn på utroskap
 • «Han har vært utro i flere år»

  Brevet var adressert til Monica personlig. I brevet, som var underskrevet med et kvinnenavn, ble det påstatt at ektemannen – som var navngitt i brevet – hadde vært utro i flere år med en av avsenderens venninner.«De har tydeligvis inngått en slags kontrakt hvor de lover hverandre å aldri erkjenne utroskapen, selv hvis mistanker vekkes». Brevskriveren hevder videre at hun er «kjempetrist» over å måtte fortelle om det som har skjedd, men skriver at hun føler seg tvunget til det. «Det er vondere å ikke vite, enn å bli gått bakom ryggen», skriver hun.
 • Penislengden avslører utroskap
 • Har sendt flere brev

  Av brevet virket det som om avsenderen bodde i samme området. Monica sporet opp to kvinner med samme navn som brevene var signert med. Hun ringte opp en av dem, men fikk ingen oppklaring.- Hun forklarte at det var tredje fredagen på rad hun fikk en slik telefon, sier Monica.Det er dermed minst to andre kvinner i samme villaområde som har fått brev fra bedrageren.
 • Noen skapt til å være utro
 • Politiet etterforsker saken

  Expressen.se har snakket med én av de to andre kvinnene.- Det føles som om noen er ute etter oss, som vil at det skal gå dårlig med oss, sier hun.Monica føler det på samme måte.- Det er som om noen vil at jeg skal skille meg fra min mann. Begge kvinnene har anmeldt det som har hendt til politiet. Ifølge Johan Sjöholm ved politiet i Södertälje har det kommet inn flere liknende anmeldelser den siste uka.
 • Ta testen: Kan du motstå fristelser?
 • - Vi er i gang med å etterforske saken. Forrige uke leste jeg minst tre liknende anmeldelser, sier Sjöholm.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer