Sex

Sengetriksene begge elsker

Hverdagssexen trenger såvisst ikke bli kjedelig.

Couple hugging Foto: www.imagesource.com
Couple hugging Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. Forstå motivene hans

Menn har ofte sex for å føle at de trengs, og for å være nær. Gjør det til en vane å avvise ham ved å si «Nei, men jeg vil gjerne gjøre det da og da». Et nytt tidspunkt i nær fremtid gjør det lettere for ham å takle nederlaget, og bevarer den erotiske stemningen i stedet for å drepe den. Les også hvordan du sier ja, nei og kanskje til sex her.

2. Kom i stemning

Gjør noe avslappende før dere har sex, som å spise en deilig middag. Dere kan også teste ut avspenningsteknikker eller yoga. Les også hvordan dere rydder vei for sex her.

3. I kampens hete

Å småbite litt i din partners skulder eller øreflipp er et hett tips. - Litt smerte gir ham en vekker når det er som hetest og er like bra som forspill, som under akten, sier professor Gloria Brame til magasinet Redbook. Les flere triks for bokstavelig talt het sex her.

4. Ikke avslør alt

Å beholde undertøyet på, som om du ikke har bestemt deg helt for hvor langt du vil gå, kan være en sexy ting. - Det kan være rene torturen å leke med hverandre med undertøyet på. Slik bygger dere opp forventningene, så når dere endelig har hudkontakt blir det mye mer spennende, sier professor Patti Britton. Les mer om sex med klærne på her.

5. Gi ordre

Å si at en kvinnes seksuelle system er komplisert er det samme som å si at du trenger å kunne litt matte for å bli forsker. Dersom du aldri gir ham veiledning, instrukser eller ordre, lærer han heller aldri å tilfredsstille deg på best mulige måte. Les også hvordan du blir din egen sexekspert her.

6. I flammer

Få ham til å gi deg oralsex mens du fremdeles har undertøy på. Den varme pusten hans mot det tynne stoffet vil føles opphissende. Les mer om hvordan han kan tilfredstille deg oralt her.

7. Sommerfuglkyss

Også var det din tur.. I stedet for å bite deg fast i penis, gi ham kyss som bare så vidt er borti huden og jobb deg sakte nedover mot beltestedet. - Å ikke gå rett på sak bygger opp forventningene. Hjernen og kroppen hans vil lure på hvor du kysser neste gang, sier Carole Altman. Les flere hete sextipsher.

8. Fangevokter

Bind anklene hans sammen ved hjelp av bh’en din. Når du begrenser bevegelsene hans på denne måten gir du et signal om hvem som er sjefen. Mange menn liker å bli dominert av og til, eller i det minste at du tar initiativet.Les mer om røff sex her.

9. Fotballgutt

La ham beholde fotballskjorta på under akten. Så kan du, når dere er i full gang, ta tak i den og trekke ham nærmere deg, gjerne mens du beordrer ham til å ta deg sånn eller slik. Hvis du ikke føler deg komfortabel med det, hva med å låne skjorten hans og invitere ham til en dusj med klærne på? Les mer om sex med klærne på her.

10. Gjettelek

Litt ufortutsigbarhet kan gjøre det hele mer intenst. - I misjonærstillingen kan du la ham erte deg ved å ikke gå helt inn før han igjen støter dypt. Prøv å finne en rytme, som: kort-kort-lang-dyp-dyp-dyp–kort-kort, foreslår Britton. Lær deg en annen og mer spennende variant av misjonærstillingen. Se bare her.

11. Stram opp

Det er en million måter å justere sexstillinger på, så ikke være redd for å stramme og løsne grepet. - Hvis du ønsker mer friksjon i misjonærstillingen, samle bena dine i stedet for å sprike. For dypere støt, spre bena og ha knærne opp, råder Gloria Brame. Les hvordan du kan sprite opp favorittstillingen din her.

12. Litt eksibisjonisme

I stedet for å sette i gang med å lage en hjemmelaget pornofilm, gjør dette for å få en følelse av å bli sett:- Still dere opp foran vinduet og la ham ta deg mens du står med ryggen til ham, sier Patti Britton. Les hvordan du kan sprite opp favorittstillingen din her.

13. Utvid repertoaret

Det er lett å fokusere på stjernen, noe som fører til at støttespillerne blir glemt. - Masser testiklene forsiktig slik at blodet strømmer til penis. Rett før orgasmen kan du gå litt hardere til verks for å gi ham en mer intens orgasme, sier Gloria Brame.Les hva slags sex han drømmer om her.

14. Kilen

Han tror nok nå at du har vist ham alle triksene som er i boka, men den gang ei. Lur som er har du spart en liten godbit til slutt. - Når du gir ham oralsex, sug litt på fingeren din og stryk ham med den til en avveksling.Den uventede stimulien vil gi ham stor nytelse, sier Olivia St. Claire.Les flere frekke sextips her.

15. Bli våte

Be ham om å hjelpe deg med oppvasken, og start en vannkrig. Eller vask bilen sammen, og invitér ham inn i baksetet etterpå. - Vann fungerer nesten enda bedre enn mat. Studier viser desuten at når par utfører fysiske ting sammen, kan det lede til sex på nye steder og andre tidspunkter, sier Dr. Ian Kerner.LES OGSÅ:
 • Den store orgasmeguiden
 • Slik blir du god i senga
 • Sextips for sjenerte
 • Ti tips for tidsklemme-sex
 • Sannheten om g-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Fetisjer til lyst og latter
 • Slik får du ham dit du vil
 • Lær deg å snakke sexy i senga
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer